طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا لازانیا نوعی پاستای ورقه ای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. دستور اصلی لازانیا با موادی مانند گوشت …

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای …

طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک مرغ استیک مرغ یکی از انواع غذاهای بین المللی محبوب و فوق العاده خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. برای طعم دار کردن استیک مرغ …

طرز تهیه کتلت پیاز

کتلت پیاز , طرز تهیه کتلت پیاز , دستور پخت کتلت پیاز

کتلت از خانواده کوکو و شامی است که با ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجت مختلف آماده می شود. درکتلت بعد از ترکیب مواد و سبزیجات خرد شده، در روغن سرخ می شود و در کنار گوجه و خیار شور و انواع نان سرو می شود. کتلت پیاز، یکی از انواع این کتلت ها است که با ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجات و حبوبات در کنار پیاز فراوان تهیه می شود. پیاز خاصیت ضد عفونی دارد و سرشار از ویتامین سی است که باعث افزایش ایمنی بدن می شود. این کتلت بسیار خوشمزه را می توان به راحتی تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت پیاز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کتلت پیاز
نخود پخته۱۰۰ گرم
پودر مغز گردو۳ قاشق غذا خوری
پودر دارچین۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چای خوری
زعفران پودر شده۱ قاشق چای خوری
جعفری ساطوری شده۳۰ گرم
نمک۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ۲ عدد
فلفل سفیدیک سوم قاشق چای خوری
پیاز خام رنده شده۵ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پودر سیر۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کتلت پیاز

مرحله اول

برای تهیه کتلت خوشمزه و مخصوص پیاز در ابتدای کار، نخود را از شب قبل در آب ولرم خیس می کنیم و در صورت امکان چند بار آبش را تعویض می کنیم. سپس با همان آب می گذاریم تا بپزد و بعد آبکش می کنیم.

مرحله دوم

نخود ها را درون غذا ساز می ریزیم. گردو و جعفری را به آن اضافه کرده و با غذا ساز آن را پوره می کنیم. سپس درون یک کاسه می ریزیم. گوشت چرخ کرده و زعفران و پودر دارچین و زنجبیل و نمک و فلفل سفید را به آن اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. سپس به مواد اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا یک مایه کتلت یک دست بوجود آید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

مرحله چهارم

کتلت ها را در دست شکل داده و درون تابه سرخ می کنیم. یک طرف آن که سرخ شد، آن را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز پخته و سرخ شود. سپس در یک ظرف مناسب در کنار گوجه تازه و هویج پخته شده و جعفری تزیین و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.