طرز تهیه تارت کاراملی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه تارت کاراملی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه تارت کاراملی تارت کاراملی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت …

طرز تهیه قطاب گردویی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه قطاب گردویی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه قطاب گردویی قطاب از جمله قدیمی ‌ترین و پرخاصیت ‌ترین شیرینی‌ های ایرانی است که در همه ایام سال و به خصوص به عنوان شیرینی پذیرایی عید نوروز هواداران فراوانی …

طرز تهیه کوکی مامان خوشمزه و سنتی به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکی مامان خوشمزه و سنتی به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکی مامان کوکی مامان یا مادر یکی از انواع شیرینی های سنتی کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کیک آلبالو پنیری

کیک آلبالو پنیری , طرز تهیه کیک آلبالو پنیری , دستور پخت کیک آلبالو پنیری

کیک آلبالو پنیری یک کیک ساده با رویه پنیر و آلبالو است. این کیک را می توان به عنوان کیک عصرانه یا کیک های کافی شاپی تهیه نمود. این کیک به دلیل وجود یک لایه پنیر و آلبالو نیاز به تزیین خاصی ندارد و طعم آن به دلیل وجود پنیر و آلبالو، ترش و شور و شیرین است که ترکیب فوق العاده ای ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک آلبالو پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک آلبالو پنیری
تخم مرغ۳ عدد
آرد سفید۲ لیوان
شکر۱ لیوان
روغندو سوم لیوان
شبر پر چربدو سوم لیوان
وانیل۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
آلبالو۲۰۰ گرم
شکر۳ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای۲۰۰ گرم

طرز تهیه کیک آلبالو پنیری

مرحله اول

برای تهیه کیک آلبالویی خوشمزه و مخصوص با طعم پنیری در ابتدای کار، تخم مرغ ها را درون یک کاسه می شکنیم. وانیل و شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر و روغن را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شود.

مرحله دوم

بکینگ پودر و آرد را با هم الک کرده و در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شود. آلبالو و شکر را به صورت لایه ای داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر آب و غلیظ شود.

مرحله سوم

در یک کاسه، پنیر خامه ای و آلبالوی غلیظ شده را با هم ترکیب می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرد و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. نهایتا مخلوط پنیر و آلبالو را روی کیک ریخته و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا کیک پخته شود. این کیک به دلیل آلبالو و پنیر طعم شور و ترش و شیرینی دارد که به آن طعم فوق العاده ای می دهد. وقتی کیک پخته شد آن را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس از قالب خارج کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.