خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!
خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بیشماری است …
طرز تهیه مرغ مدیترانه ای خوشمزه و مخصوص با سبزیجات
طرز تهیه مرغ مدیترانه ای مرغ مدیترانه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …
طرز تهیه آش کارده خوشمزه و سنتی به روش بختیاری
طرز تهیه آش کارده آش کارده یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه استان چهارمحال و بختیاری است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه لی فافا پاراتا غذای خوشمزه و سیاده به روش هندی
طرز تهیه لی فافا پاراتا
لی فافا پاراتا یا پاراتای سربسته یک نان تو پر است که اصلیت این نوع پاراتا از استان های شمالی هند می باشد و خمیری است. این نان اغلب با سبزیجات پر و به شکل پاکت نامه (چهارگوش) فرم داده می شود و در وعده صبحانه همراه ماست یا انواع چنتی ها سرو می شود. مواد میانی پاراتا را می شود به دلخواه گیاهی یا گوشتی انتخاب کرد. اما بعد از آماده سازی نباید روغنی داشته باشد که از خمیر بیرون بزند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لی فافا پاراتا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم لی فافا پاراتا | |
آرد نانوایی | یک و نیم پیمانه |
آرد سبوسدار | نصف پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
آب | به میزان لازم |
مواد میانی | |
پنیر موزارلا یا پنیر ورقه ای | به میزان لازم |
کره ذوب شده | به میزان لازم |
طرز تهیه لی فافا پاراتا
مرحله اول
برای تهیه غذای هندی خوشمزه با نام لی فافا پاراتا در ابتدای کار، خمیر را تهیه می کنیم. برای خمیر، آرد مخصوص نانوایی، آرد سبوسدار و نمک را درون یک کاسه، با هم مخلوط می کنیم و کم کم به آن آب اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود.
طرز تهیه لی فافا پاراتا
خمیر را کاملاً ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. سپس به خمیر یک ربع استراحت می دهیم. خمیر را به چهار چانه تقسیم می کنیم. هر چانه را به شکل دایره باز کرده و مواد میانی را وسط آن می ریزیم.
مرحله سوم
در صورت تمایل روی مواد، پنیر موتزارلا یا پنیر ورقه ای گذاشته و خمیر را به صورت چهار گوش از هر طرف جمع می کنیم.یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. کمی تابه را چرب می کنیم و پاراتا را درون آن، میپزیم.
طرز تهیه لی فافا پاراتا
در این مرحله وقتی رنگ خمیر تغییر کرد روی سطح پاراتا، به صورت یکدست کره آب شده می مالیم تا نان ها برشته شوند. در تمام مدت پخت شعله باید ملایم باشد تا خمیر پر شده کامل بپزد. پاراتاها همیشه داغ سرو میشوند.
- منبع :
- alinaa_2008