طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی

طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی

طرز تهیه خورش بادمجان خورش بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از نظر مواد شباهت های زیادی به خورش قیمه دارد. خیلی از آشپزها برای خوشمزه تر شدن و لعاب …

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می …

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم …

طرز تهیه پالاک چیکن

پالاک چیکن , طرز تهیه پالاک چیکن , دستور پخت پالاک چیکن

پالاک چیکن یک خورش یا خوراک مرغ است که یک غذای اصیل هندی و مربوط به شمال هندوستان می باشد. در این غذا مانند غذاهای دیگر هندی از ادویه های معطر زیادی استفاده می شود. از این رو این غذا بسیار خوش طعم و عطر است. این خوراک یا خورش را می توان در کنار نان یا برنج سرو نمود. پالاک به معنی برگ سبز یا اسفناج است که در این غذا به کار برده شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پالاک چیکن در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برگ اسفناج۲۵۰ گرم
روغن و کرهبه مقدار لازم
چوب دارچین۱ تکه
برگ بو۲ عدد
میخک۳ عدد
هل سبز شکستهسه عدد
پیاز درشت۱ عدد
سیر و زنجبیل تازه رنده شده۱ قاشق غذا خوری
چیلی سبز۳ عدد
زردچوبهیک چهارم قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز یا فلفل کشمیری۱ قاشق چای خوری
درام ماسالا۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی۱ عدد
ران مرغ۵۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
شنبلیله خشک۱ قاشق غذا خوری
خامه۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پالاک چیکن

مرحله اول

برای تهیه غذای خوشمزه و مخصوص هندی پالاک چیکن در ابتدای کار، لازم است اسفناج ها را بلانچ کنیم. برای این کار برگ اسفناج ها را جدا کرده و می شوییم. سپس یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد.

مرحله دوم

سپس اسفناج ها را درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا دو دقیقه بجوشد. قوری آب کش کرده و درون ظرف یخ منتقل می کنیم. وقتی که خنک شد داخل صافی ریخته تا آب آن کامل خارج شود. سپس پوره می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

یک قابلمه برداشته و با کمی روغن و کره روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس چوب دارچین و برگ بو و میخک و هل سبز شکسته را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز ها سبک و طلایی رنگ شود. در ادامه سیر و زنجبیل رنده شده را به همراه چیلی سبز خرد شده به آن اضافه می کنیم تا بو و عطر سیر به مشام برسد.

مرحله پنجم

زردچوبه و پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و گرام ماسالا را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. گوجه فرنگی را شسته و خیلی ریز خرد می کنیم یا آن را رنده و یا پوره می کنیم. سپس به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند و به روغن بیفتد.

مرحله ششم

در این مرحله ران مرغ را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم تا تفت بخورد و تغییر رنگ پیدا کند. در این مرحله مقداری آب و نمک به آن اضافه کرده و درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم تا بپزد. بعد از پخت نباید خیلی آبکی باشد.

مرحله هفتم

وقتی که مرغ ها پخته شد، پوره اسفناج را اضافه می کنیم. بهتر است از این به بعد خیلی حرارت نبیند تا رنگ اسفناج تیره نشود. شنبلیله خشک و خامه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.