طرز تهیه گل کلم بو داده یک پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه گل کلم بو داده یک پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه گل کلم بو داده گل کلم بو داده یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه حلوا نخودچی خوشمزه و بوتیکی به روش مازندرانی

طرز تهیه حلوا نخودچی خوشمزه و بوتیکی به روش مازندرانی

طرز تهیه حلوا نخودچی حلوا نخودچی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که یک گزینه مناسب برای مراسم های ختم می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه آش کلم برگ خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه آش کلم برگ خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه آش کلم برگ این آش یک آش ایرانی است که زادگاه آن تبریز است اما در شهرهای مختلف به صورت های متفاوتی طبخ می شود. به طور مثال آش کلم …

طرز تهیه کاپیا شکم پر

کاپیا شکم پر , طرز تهیه کاپیا شکم پر , دستور پخت کاپیا شکم پر

کاپیا شکم پر، یک شام فوق العاده خوشمزه و بسیار سبک است و ظاهر آن بسیار اشتها برانگیز است. برای کسانی که عاشق فلفل قرمز هستند یک وعده عصرانه بسیار خوب با ماکارونی، برنج یا سالاد است. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا در کنار غذاهای دیگر در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپیا شکم پر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاپیا شکم پر
فلفل قرمز بزرگ۳ عدد
سینه مرغ۲ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
قارچ۱ بسته
گوجه فرنگی کوچک۳ تا ۴ عدد
فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز شیرینکمی
بادام هندی (اختیاری)به مقدار لازم
سیر۳ حبه
پنیر چداربرای تزیین

طرز تهیه کاپیا شکم پر

مرحله اول

در ابتدای کار، فلفل قرمز را از وسط نصف می ‌کنیم. با برس داخل آن را روغن می‌ زنیم. سپس درون یک سینی فر قرار داده و در دمای ۲۰۰ درجه در فر با کمی نمک برشته می ‌کنیم. بعد از این که فلفل ها در فر پخته شدند، فیله مرغ را با کمی آب می ‌پزیم.

مرحله دوم

وقتی کامل پخته شد و آب آن کامل خشک شد، پیاز را شسته و پوست کنده و خرد می کنیم. سپس به آن اضافه می ‌کنیم و تفت می دهیم. وقتی که سبک شد، فلفل شیرین، قارچ خرد شده و ادویه را اضافه می‌ کنیم وکمی تفت می ‌دهیم.

مرحله سوم

قابلمه را از روی گاز بر می ‌داریم. یک ظرف برداشته و کف آن را کمی چرب می کنیم. مواد داخل قابلمه را درون آن می ریزیم. فلفل های سرخ شده و پخته شده را اضافه می کنیم. در آخر، با پنیر چدار تزیین کرده، دوباره در فر قرار می ‌دهیم وقتی چدار ذوب شد، غذای ما آماده است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.