طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه بلدرچین شکم پر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بلدرچین شکم پر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بلدرچین شکم پر بلدرچین شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. غذاهایی که معمولا به صورت شکم پر تهیه می …

طرز تهیه کباب با سس نارنج خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه کباب با سس نارنج خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه کباب با سس نارنج کباب، یکی از غذاهای ملی ایران است که طرفداران بسیاری حتی در میان گردشگران خارجی دارد. انواع کباب از جمله کباب کوبیده، جوجه کباب، شیشلیک، کباب …

طرز تهیه سالاد شاورما

سالاد شاورما , طرز تهیه سالاد شاورما , دستور پخت سالاد شاورما

شاورما یک غذای خاورمیانه ‌ای است که امروزه در تمام جهان معروف شده و از محبوب ‌ترین غذا های خیابانی در دنیا محسوب می ‌شود. شاورمای مرغ یک غذای سبک و سالم است، که به لطف انواع ادویه ‌های به کار رفته در آن، عطر و طعم مسحور کننده ‌ای دارد. شاورمای مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و ظاهر جذاب و عطر خوبش، آن را به غذایی محبوب برای کودکان تبدیل می‌کند. در این دستور، طرز تهیه سالاد شاورما بیان شده است که می تواند به تنهایی یک غذای کامل محسوب شود یا در مهمانی ها و مجالس به عنوان یک پیش غذا سرو گردد.

مواد لازم سالاد شاورما
فیله مرغ بدون استخوان۵۰۰ گرم
ماست۱ پیمانه
سیر۲ حبه
آب لیمو۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
نمکبه میزان لازم
ادویه (زیره و فلفل سیاه و فلفل قرمز)به مقدار لازم
روغن زیتون۳ قاشق غذا خوری
کاهوچند برگ
جعفری۱ کاسه کوچک
پیاز برش خورده خلالی۱ عدد
سماقبه میزان لازم
خلال سیب زمینیبه مقدار لازم
مواد لازم برای سس
ماست۱ فنجان
سس مایونز۲ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده۲ حبه
آبلیمو۲ قاشق غذا خوری
نمک۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد شاورما

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه و مجلسی شاورما در ابتدای کار، مرغ ها را به قطعات کوچک برش می‌ دهیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مرغ را با ماست، سیر، ادویه جات، آبلیمو و روغن زیتون مزه دار می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون پوشانده و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس یک تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم. مرغ و موادی که آن را مزه دار کردیم، داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم که در داخل تابه، آب آن جذب شود و بپزد.

مرحله سوم

حالا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه کاهو و جعفری را هم شسته و به صورت ریز خرد می کنیم. در ظرف سرو،کاهو، جعفری و پیازهای خرد شده را با مرغ، سماق می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سس را تهیه می کنیم. برای این کار، یک کاسه برداشته و تمام مواد سس را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس به مواد سالاد اضافه کرده و با خلال سیب زمینی تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.