طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی خوشمزه و ساده به روش اصفهانی

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی خوشمزه و ساده به روش اصفهانی

طرز تهیه دمپختک دمپختک باقالی که با نام دمی باقالی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای پلویی ساده خوشمزه ایرانی است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با کشمش و کلم

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با کشمش و کلم

طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد اندونزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف اندونزی می باشد که شباهت زیادی به سالاد کلم سفید دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه سالاد شاورما

سالاد شاورما , طرز تهیه سالاد شاورما , دستور پخت سالاد شاورما

شاورما یک غذای خاورمیانه ‌ای است که امروزه در تمام جهان معروف شده و از محبوب ‌ترین غذا های خیابانی در دنیا محسوب می ‌شود. شاورمای مرغ یک غذای سبک و سالم است، که به لطف انواع ادویه ‌های به کار رفته در آن، عطر و طعم مسحور کننده ‌ای دارد. شاورمای مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و ظاهر جذاب و عطر خوبش، آن را به غذایی محبوب برای کودکان تبدیل می‌کند. در این دستور، طرز تهیه سالاد شاورما بیان شده است که می تواند به تنهایی یک غذای کامل محسوب شود یا در مهمانی ها و مجالس به عنوان یک پیش غذا سرو گردد.

مواد لازم سالاد شاورما
فیله مرغ بدون استخوان۵۰۰ گرم
ماست۱ پیمانه
سیر۲ حبه
آب لیمو۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
نمکبه میزان لازم
ادویه (زیره و فلفل سیاه و فلفل قرمز)به مقدار لازم
روغن زیتون۳ قاشق غذا خوری
کاهوچند برگ
جعفری۱ کاسه کوچک
پیاز برش خورده خلالی۱ عدد
سماقبه میزان لازم
خلال سیب زمینیبه مقدار لازم
مواد لازم برای سس
ماست۱ فنجان
سس مایونز۲ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده۲ حبه
آبلیمو۲ قاشق غذا خوری
نمک۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد شاورما

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه و مجلسی شاورما در ابتدای کار، مرغ ها را به قطعات کوچک برش می‌ دهیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مرغ را با ماست، سیر، ادویه جات، آبلیمو و روغن زیتون مزه دار می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون پوشانده و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس یک تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم. مرغ و موادی که آن را مزه دار کردیم، داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم که در داخل تابه، آب آن جذب شود و بپزد.

مرحله سوم

حالا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه کاهو و جعفری را هم شسته و به صورت ریز خرد می کنیم. در ظرف سرو،کاهو، جعفری و پیازهای خرد شده را با مرغ، سماق می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سس را تهیه می کنیم. برای این کار، یک کاسه برداشته و تمام مواد سس را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس به مواد سالاد اضافه کرده و با خلال سیب زمینی تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.