طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود. این غذای خوشمزه با مواد متنوعی تهیه می شود، مثلا …

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. کباب تابه ای …

طرز تهیه کره سیب

طرز تهیه کره سیب , دستور پخت کره سیب

کره سیب یک کره خانگی است که البته هیچ کره ای در آن استفاده نشده و بخاطر ظاهر کره مانندی که دارد به آن کره می گویند، کره سیب مانند مارمالاد است، البته از کره بادام زمینی یا کره پسته الهام گرفته، چون بافت آن شبیه این مدل کره ها می شود، اما بدون شکر و افزودنی است و می تواند به تنهایی با یک مقدار گردو روی نان سبوس دار کاملاً رژیمی و سالم باشد. برای صبحانه و میان وعده می توان از این کره سیب استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کره سیب در ادامه با سایت اموزشی و فرهنگی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کره سیب
سیب درختی۴ عدد
شیره انگور۴ قاشق غذا خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
جوز هندی و نمکنوک قاشق چای خوری (در صورت تمایل)

طرز تهیه کره سیب

مرحله اول

برای تهیه کره خوشمزه و سالم با سیب در ابتدای کار، سیب ها را پوست می کنیم، هسته آن را جدا می کنیم و به صورت دلخواه برش می زنیم. سیب ها را در تابه می ریزیم. شیره انگور، دارچین، نمک و جوز هندی را به آن، اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله درب تابه را بسته و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با شیره بپزد. توجه داشته باشید که در میانه پخت سیب ها آب می‌اندازد. پس از اینکه سیب ها آب انداخت، اجازه می دهیم تا آب آنها کاملاً کشیده شود.

مرحله سوم

سیب ها بعد از پخت کاملاً کاراملی می‌شوند و آب اضافی آنها کشیده می‌شود. حالا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن سیب ها را پوره می کنیم. زمانی که کاملاً پوره شد و از حرارت افتاد به شیشه منتقل می کنیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.