طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نان سیر نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. البته باید بدانید این پیش غذای خوشمزه به دلیل استفاده …

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

غذا با مرغ گوشت مرغ یکی از پر استفاده ترین مواد غذایی در سراسر جهان می باشد که با آن انواع غذاهای سنتی، فست فود و .. تهیه می شود. گوشت مرغ …

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاهای فوری میان مردم جهان است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. محبوبیت خوراک لوبیا چیتی …

طرز تهیه پلو شوید با نخود فرنگی

پلو شوید با نخود فرنگی , طرز تهیه پلو شوید با نخود فرنگی , دستور پخت پلو شوید با نخود فرنگی

پلو شوید با نخود فرنگی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا در کنار مرغ یا ماهیچه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو شوید با نخود فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
نخود فرنگی۲ پیمانه
شوید خرد شدهیک و نیم پیمانه
شوید خشک۲ قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ۴قاشق غذا خوری
کره۵۰ گرم
آرد نخودچی۱ قاشق مربا خوری سر پر
آبلیمو۳ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم

طرز تهیه پلو شوید با نخود فرنگی

مرحله اول

برای تهیه پلو شوید با نخود فرنگی در ابتدای کار، برنج را شسته و با کمی آب و نمک درون یک کاسه خیس می کنیم. خیس کردن برنج حدود ۱ تا دو ساعت طول می کشد. سپس نخود فرنگی ها را شسته و با کمی آب درون قابلمه ای می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.

مرحله دوم

شوید ها را شسته و بعد از این که آب اضافه آن خارج شد، ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. در یک کاسه گوشت چرخ کرده و پیاز را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس نمک و فلفل سیاه و دارچین و آرد نخودچی به آن اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا یکدست شوند. وقتی که گوشت کامل مخلوط شد و مزه ها به خورد گوشت رفت، آن را به اندازه فندق برداشته و قلقلی می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس گوشت های قلقلی را درون تابه سرخ می کنیم. سرخ کردن گوشت ها باید در دمای بالا انجام شود تا شکل آن از دست نرود.

مرحله پنجم

همچنین سعی شود که خیلی هم نزنیم که ظاهر گوشت خراب شود. درون یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. وقتی که آب جوش آمد، آب لیمو را اضافه کرده و سپس برنج را درون آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.

مرحله ششم

در این مرحله وقتی که برنج نیم پز شد، در سه دقیقه آخر، نخود فرنگی ها و شوید را اضافه کرده و می گذاریم سه دقیقه دیگر بجوشد و با هم ترکیب شود. سپس مخلوط برنج را آب کش می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

حالا یک قابلمه دیگر برداشته و کف آن را روغن می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود. ته دیگ دلخواه را کف قابلمه می چینیم. برای این که سیب زمینی ته دیگ شود، ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست کنده و به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله هشتم

سپس کنجد روی هر ورق می پاشیم و از همان طرف درون قابلمه می چینیم. در ادامه یک لایه برنج روی سیب زمینی ها می ریزیم. سپس نصف مقدار گوشت را روی برنج ریخته و شوید خشک روی آن می پاشیم.

مرحله نهم

سپس یک لایه دیگر برنج روی گوشت ها می ریزیم و باقی مانده شوید و گوشت قلقلی را روی برنج ریخته و در آخر یک لایه دیگر برنج می ریزیم. سپس روی شعله پخش کن قرار می دهیم. این غذا را با ماهیچه و مرغ هم می توانیم درست کنیم.

مرحله دهم

وقتی که بخار برنج بلند شد، زعفران و کره آب شده را روی آن ریخته و شعله گاز را کم می کنیم و اجازه می دهیم ۴۵ دقیقه دم بکشد. سپس در ظرف مناسب سرو می ریزیم و آن را با ته دیگ های کنجدی تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.