طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ باقالی پلو با مرغ مانند باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که بیشتر برای مجالس تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه

طرز تهیه اکبر جوجه اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. این غذای خوشمزه که یکی از اصیل …

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده هم مانند سیب زمینی تنوری یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه فست فودی می باشد. این پیش غذای خوشمزه را می توانید …

طرز تهیه اسپاگتی رژیمی

طرز تهیه اسپاگتی رژیمی طرز تهیه ماکارونی برای بدنسازان طرز تهیه ماکارونی رژیمی دکتر کرمانی طرز تهیه ماکارونی رژیمی با سویا ماکارونی رژیمی بدون روغن طرز تهیه ماکارونی با گوشت رژیمی ماکارونی رژیمی برای ورزشکاران سالاد ماکارونی رژیمی ماکارونی رژیمی با سبزیجات

اسپاگتی سبوس دار رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ایتالیا است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسپاگتی رژیمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسپاگتی رژیمی
اسپاگتی سبوس دار۱ بسته
سینه مرغ نگینی شده۲۰۰ گرم
پیاز درشت۱ عدد
فلفل دلمه رنگیبه مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
قارچ ریز۳ عدد
ادویهبه میزان لازم
سس سویا۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه اسپاگتی رژیمی

مرحله اول

برای تهیه اسپاگتی رژیمی در ابتدای کار، سینه مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس پیاز را رنده می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیاز رنده شده را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم. وقتی که پیاز ها سبک شد، سینه مرغ نگینی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که مرغ ها تغییر رنگ پیدا کرد، ادویه ‌ها را اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله سوم

ادویه های این غذا شامل فلفل سیاه و فلفل قرمز، زردچوبه، کاری، آویشن، پاپریکا، پودر سیر، پودر انبه و پودر پیاز می باشد که به ذائقه خود می توانیم آنها را تغییر دهیم. سپس فلفل دلمه و قارچ خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

بعد از این که سبزیجات نیز تفت خورد، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. نصف لیوان آب را به سس اضافه می کنیم و می گذاریم تا یک ربع بپزد. می توان به دلخواه کمی سس سویا اضافه کرد

مرحله پنجم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوش آید. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، ۱ قاشق نمک و روغن به آب جوش اضافه کرده و کمی هم می زنیم.

مرحله ششم

سپس اسپاگتی ها را به قابلمه اضافه می کنیم. زمان پخت پشت پاکت اسپاگتی ها نوشته شده است که بین ۵ تا ۱۰ دقیقه معمولا در نظر گرفته می شود. سپس آن ها را آب کش می کنیم و به مایه گوشتی اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

اسپاگتی ها را با مایه گوشتی تهیه شده مخلوط می کنیم. در این مرحله، اسپاگتی ها آماده سرو است ولی می‌توانیم یک ربع بگذاریم که دم بکشد و بعد میل کنیم. اسپاگتی ها را درون یک ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.