طرز تهیه مرغ با سس تایلندی خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …
طرز تهیه گراتن سوسیس ساده و خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه گراتن سوسیس گراتن سوسیس از غذاهای جدید و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مجلسی به روش بازاری
طرز تهیه رولت خرما رولت خرما یکی از انواع خرماهای مجلسی است که امروزه بیشتر در مراسم های ختم استفاده می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با وبسایت سرگرمی چی …
طرز تهیه مرغ با سس تایلندی
مرغ تایلندی غذای ساده و در عین حال منحصر بفردی است. مرغ طعم دار شده با سس تایلندی، یک کباب آبدار و خوشمزه است که در سس مخصوص با طعم لیمو، سیر و عسل خوابانده شده و طعمی فوق العاده دارد. برای تهیه این غذا از مواد غذایی سالم و سبزیجات متنوع و رنگارنگ استفاده می شود. در این غذای خوش طعم هم چنین از سس بادام زمینی نیز به عنوان یک چاشنی سالم و طعم دهنده می توان بهره گرفت. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ با سس تایلندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر | |
مرغ | ۳ الی ۵ تکه |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذا خوری |
سیر | ۲ حبه |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
خردل دیژون | ۲ قاشق چای خوری |
عسل | نصف قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۳ قاشق غذا خوری |
پوست لیمو رنده شده | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ با سس تایلندی
مرحله اول
برای تهیه مرغ خوشمزه با سس تایلندی در ابتدای کار، برای تهیه سس، یک کاسه برداشته و روغن زیتون، سیر، پیاز، آب لیمو، پوست لیمو، عسل و ادویه ها (فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، آویشن و نمک) را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
سپس مرغ ها را به سس آغشته می کنیم و اجازه می دهیم به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کند تا مزه ها به خورد مرغ برود. سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم. مرغ ها را درون سینی می چینیم.
مرحله سوم
سپس سبزیجات دلخواه را هم در اطراف آن قرار می دهیم. می توان کلا مرغ ها را درون فویل پیچید. سپس سینی فر را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار میدهیم، تا بپزید.
مرحله چهارم
حدود ۳ الی ۵ دقیقه آخر، گریل فر را روشن می کنیم تا مرغ ها طلایی شود. این که جوجه ها را می توان روی منقل کبابی یا گریل کرد. همچنین می توان از جوجه گردان در فر نیز استفاده کرد اما کمی خشک می شود و بهتر است درون سینی فر با سس تایلندی طبخ شود.
- منبع :
- ashpazi_khebreha