طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو مرصع پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه تجین مراکشی

تجین مراکشی , طرز تهیه تجین مراکشی , دستور پخت تجین مراکشی

تجین هم اسم خود غذاست و هم اسم ظرفی است که در آن غذا درست می‌کنند، که معمولاً از جنس سفال است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تجین مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت برهنیم کیلو گرم
پیاز۱ عدد
روغن زیتونبه میزان لازم
فلفل و زردچوبه و نمکبه میزان لازم
ادویه مراکشی۱ قاشق غذا خوری
خرمای هسته گرفته۴ تا ۵ عدد
آلوی سیاه خشک۴ تا ۵ عدد
عسل۱ قاشق چای خوری
گشنیز تازهچند شاخه
زعفرانبه میزان لازم
هویج۳ عدد
کدو حلواییبه میزان دلخواه
بادام پرکبرای تزیین

طرز تهیه تجین مراکشی

مرحله اول

برای تهیه تجین مراکشی خوشمزه در ابتدای کار، گوشت بره را به صورت خورشتی تکه تکه می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. در ادامه گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند و تفت داده شود، سپس به آن مقداری فلفل، زردچوبه و نمک می‌زنیم.

مرحله سوم

سپس مقداری آب اضافه کرده و در زودپز یا قابلمه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد. وقتی که گوشت به طور کامل پخته شد، در ظرف تجین یا قابلمه، کمی پیاز ریز شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

سپس گوشت پخته شده، ادویه مراکشی یا اگر نداریم میکس ادویه که در بالا گفته شد را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. خرمای هسته گرفته شده ، آلوی خشک سیاه، عسل و چند شاخه گشنیز تازه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

به مقداری که روی گوشت آب باشد، از آب گوشت به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه قابلمه را با در بسته حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا جا بیفتد. اگر خواستیم بعد از ۱۵ دقیقه به آن کمی زعفران و هویج یا کدو حلوایی اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در پایان پس از اینکه غذا آماده شد، آنرا در ظرف مناسب می کشیم و با گشنیز و بادام پرک شده و برنج سرو می‌کنیم. می توانیم با همین ادویه به جای گوشت، نخود و کدو حلوایی و هویج بزنیم تا غذا گیاهی شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.