طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری شامی رودباری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر رودبار می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا …

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه طقطوقه

طقطوقه , طرز تهیه طقطوقه , دستور پخت طقطوقه غذای مراکشی

طقطوقه یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار راحت مراکشی است که برای دوستداران غذاهای پر ادویه گزینه مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه طقطوقه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فلفل دلمه ای سبز۲ عدد
روغن زیتون یا مایع۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
سیر۴ حبه
گشنیز و جعفری۱ دسته کوچک
پودر زیره¼ قاشق چایخوری
شکر¼ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه طقطوقه

مرحله اول

برای تهیه طقطوقه خوشمزه به روش مراکشی ابتدا فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به سیخ می کشیم، سپس روی منقل ذغال یا حرارت شعله گاز قرار می دهیم تا به صورت یکدست کباب شده و کاملا نرم شوند.

مرحله دوم

در این مرحله گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای های کباب شده را درون یک ظرف مناسب قرار داده و روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و اجازه می دهیم خنک شوند. این کار باعث می شود پوست گوجه و فلفل به راحتی جدا شود.

مرحله سوم

پس از اینکه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خنک شدند، پوست و قسمت های اضافی شان را جدا می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن زیتون اضافه می کنیم. در ادامه سیر را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود، سپس فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود و به روغن بیفتند، سپس پودر زیره را به همراه شکر و مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کرده و ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه جعفری و گشنیز را خرد می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در نهایت طقطوقه را در ظرف می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.