طرز تهیه آبگوشت بزباش سنتی خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه آبگوشت بزباش سنتی خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه آبگوشت بزباش آبگوشت بزباش یکی از انواع آبگوشت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی …

طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه جگر کبابی جگر کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی …

طرز تهیه موجور خوشمزه و مخصوص کوکوی اصیل ترکیه ای

طرز تهیه موجور خوشمزه و مخصوص کوکوی اصیل ترکیه ای

طرز تهیه موجور موجور ترکیه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکیه ای است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه نان پنیری پیتزایی

طرز تهیه نان پنیری پیتزایی , دستور پخت نان پنیری پیتزایی

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان پنیر پیتزایی یک نان حجیم است که فیلینگ آن پنیر مثلثی استفاده می شود. روی آن را با سس و پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای و ذرت و قارچ رومال می کنند. سپس در فر پخته می شود. این نان، بسیار خوشمزه و طعم پیتزا را دارد و می توان به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده آن را تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پنیری پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان پنیری پیتزایی
آرد۱ لیوان
مایه خمیر۱ قاشق غذا خوری
شکر۲ قاشق غذا خوری
شیر خشک یا ماست۲ قاشق غذا خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
آب ولرم۱ لیوان
روغنیک چهارم لیوان
پنیر مثلثی با کیبی یا پینکابه مقدار لازم

طرز تهیه نان پنیری پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه پنیری پیتزایی در ابتدای کار، خمیر مایه و آب ولرم و شکر را درون یک کاسه می ریزیم و کنار می گذاریم تا به عمل آید. بعد از حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل آمده و آماده است. شیر خشک یا ماست و نمک را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس کم کم آرد را اضافه می کنیم تا یک خمیر منسجم و نچسبی بدست آید. روغن را کم کم به آن اضافه کرده و ورز می دهیم. این خمیر نیاز به استراحت ندارد. از خمیر گلوله های کوچک بر می داریم و وسط آن را پنیر مثلثی با کیبی یا پینکا می گذاریم.

مرحله سوم

سپس دوباره گلوله می کنیم و داخل یک قالب کمر بندی که کف آن را با کمی روغن مایع چرب کرده ایم، می چینیم. در ادامه توپک های پنیری را که چیدیم، روی آن را می پوشانیم و ده دقیقه استراحت می دهیم تا خمیر پف کند.

مرحله چهارم

سس کچاپ را با سس فلفل درون یک کاسه مخلوط کرده و روی نان ها می مالیم. می توان با سس کچاپ تنها نیز رومال را انجام داد. روی آن را فلفل دلمه ای ریز خرد شده و ذرت می ریزیم. می توان از قارچ و زیتون نیز استفاده کرد.

مرحله پنجم

پنیز پیتزا را هم روی آن می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم. در ابتدای کار، شعله پایین فر و در انتها شعله بالای آن را روشن می کنیم. مدت پخت بستگی به فر دارد و وقتی زیر آن طلایی شد و نان ها حسابی پف کردند، نان آماده است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.