مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوفته مامان خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته مامان خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته مامان کوفته یک غذای ترکی و ایرانی است که در هر شهر و کشوری به یک شکل درست می شود. کوفته های ترکی که در این دستور بیان شده …

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور در دنیای پرمشغله امروزی، گاهی اوقات پیدا کردن یک دستور پخت ساده و در عین حال خوشمزه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. اما نگران نباشید، سایت آموزشی چی شی این …

طرز تهیه نیمرو خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه نیمرو خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه نیمرو خامه ای نیمرو خامه ای همان تخم مرغ ساده است که به همراه پنیر خامه ای و خام صبحانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه قیمالی پیده ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه قیمالی پیده

قیمالی پیده , طرز تهیه قیمالی پیده , دستور پخت قیمالی پیده

قیمالی پیده یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمالی پیده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قیمالی پیده
آب ولرم۱ لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر
مارگارین۴ قاشق غذا خوری
آرد همه کاره۱ کیلو گرم
مخمر نان تازه۱۵ گرم یا ۱ قاشق غذا خوری پودر مخمر فوری
آب گرمیک و نیم لیوان معادل ۳۰۰ میلی لیتر
نمک۳ قاشق غذا خوری
مواد میانی
پیاز بزرگ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده۱ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده۱ عدد
شکر۱ قاشق چای خوری
جعفری تمیز و شسته شده و ریز خرد شده۱ دسته
گوشت چرخ شده یا ریز خرد شده۲۵۰ گرم
پاپریکا۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه۲ قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس
فلفل سیاه۲ قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی سالسا۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه قیمالی پیده

مرحله اول

برای تهیه قیمالی پیده خوشمزه در ابتدای کار، خمیر پیده را تهیه می کنیم. برای این کار، آب ولرم، مارگارین، ۸۵۰ گرم آرد، مخمر، آب گرم، نمک و شکر را درون یک کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم.

مرحله دوم

سپس دست خود را با کمی آب تر می کنیم تا هنگام ورز دادن، خمیر به دست نچسبد. اگر در حین ورز دادن خمیر خیلی سفت شد کمی آب بیشتر اضافه می‌کنیم و اگر خیلی نرم شد کمی آرد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله وقتی ورز دادن خمیر را تمام کردیم روی کاسه را با یک کیسه پلاستیکی یا سلفون به طور کامل می پوشانیم و ظرف را برای مدتی کنار می گذاریم. بعد از حدود ۴۵ دقیقه که خمیر به عمل آمد، خمیر پف می کند.

مرحله چهارم

در این فاصله به آماده کردن مواد میانی می پردازیم. برای این کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. گوشت چرخ کرده یا خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله جعفری ساطوری شده، فلفل‌های دلمه‌ای خردشده، شکر، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، رب گوجه فرنگی و ۲ قاشق غذاخوری آب را در به آن اضافه کرده و خوب با هم ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم تا مزه دار شود.

مرحله ششم

در این مرحله به تهیه سس می پردازیم. سس گوجه سالسا، روغن زیتون، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. خمیر را به ۱۵ چانه کوچک تقسیم می کنیم. تقریبا اندازه یک مشت می شود.

مرحله هفتم

مقداری آرد را روی میز یا پیشخوان می پاشیم تا مطمئن شویم گلوله‌های خمیر به میز نچسبند. چانه های خمیر را به اندازه یک دست به شکل یک بیضی بلند، صاف پهن می کنیم. مقداری سس را روی خمیر پخش می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس به اندازه یک بند انگشت از لبه های خمیر را جا می گذاریم و لبه ها را سس نمی زنیم. حالا ترکیب گوشت را به صورت یکدست روی آن پهن می کنیم. در ادامه همه قسمت های خمیر را با گوشت می پوشانیم.

مرحله نهم

در این مرحله کمی روی گوشت را فشار می دهیم تا صاف شود و به طور کامل به خمیر بچسبد. در ادامه لبه خمیر به سمت داخل رول می کنیم. توجه داشته باشید که فقط قسمت های که سس نزده ایم را باید جمع کنیم.

مرحله دهم

به این صورت که دو طرف لبه ها را جمع و به هم می چسبانیم تا شکل قایق شود. در ادامه کف سینی فر را به صورت کامل کاغذ روغنی پهن می کنیم یا کف آن را چرب می کنیم. قیمالی ها را داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه قرار می دهیم تا طلایی یا قهوه‌ای شوند. این کار حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد. بعد از آن از فر خارج کرده و به آرامی از سینی فر جدا می کنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 آذر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.