طرز تهیه کباب دیگی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه کباب دیگی کباب دیگی یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که در گذشته با دیگ های سفالی تهیه می شده است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …
طرز تهیه قلیه تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش جنوبی
طرز تهیه قلیه تن ماهی قلیه ماهی یکی از غذاهای سنتی جنوب کشور است که خیلی خوش طعم و عطر است. اما با وجود ماهی در این خورش، سختی جدا کردن سیخ …
24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی
خواص جوی دوسر جو دوسر، یک از انواع غلات بینظیر و بدون گلوتن است که بیشتر در صبحانه مصرف میشود. این غلات، غنی از فیبر غذایی (بتاگلوکان) و مواد معدنی است که …
طرز تهیه نان پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه نان پیتزایی
نان پیتزایی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پیتزایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان پیتزایی | |
آرد | دو و نیم لیوان معادل ۲۸۰ تا ۳۰۰ گرم |
شیر | ۱۸۰ میلی لیتر |
خمیر مایه تازه | ۱۵ گرم معادل ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذا خوری پر |
نمک | ۵ گرم |
روغن | ۲۰ گرم معادل ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای پر کردن خمیر | |
پنیر موزارلا (مکعبی خرد شده) | ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم |
مواد لازم برای رومال | |
کره | ۳۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه نان پیتزایی
مرحله اول
برای تهیه نان پیتزایی در ابتدای کار، مخمر و شکر و شیر گرم را درون یک کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. درب کاسه را بسته و حدود ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا تخمیر شود و به عمل آید. آرد را در یک کاسه عمیق الک می کنیم و وسط آن را گود می کنیم.
مرحله دوم
نمک و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم. سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید که به دست نچسبد. همه آرد را درون کاسه نمی ریزیم و مقداری از آرد را کنار می گذاریم.
مرحله سوم
سپس با کنترل اضافه می کنیم تا خمیر خشک نشود. در ادامه روی آن را با سلفون می پوشانیم و می گذاریم تا حجم آن دو برابر شود. حدود نیم ساعت تا یک ساعت نیاز دارد تا استراحت کند و خمیر ور بیاید. زمان به عمل آمدن خمیر بستگی به دمای محیط دارد.
مرحله چهارم
بعد از این که به عمل آمد، پف خمیر را با دست می گیریم. سپس کمی آن را ورز داده تا هوای اضافه آن گرفته شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم. خمیر را به شکل گرد در می آوریم. برش هایی را با چاقو روی خمیر ایجاد می کنیم.
مرحله پنجم
یک کاسه برداشته و کره ای که نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورده ایم و نرم شده است را درون آن می ریزیم. سیر را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. زرده تخم مرغ هم به آن اضافه کرده و با چنگال با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
از مواد رومال روی خمیر می مالیم، سپس پنیر ها را به شکل طولی برش می زنیم و وارد شیار های خمیر می کنیم. روی خمیر را با فویل یا پارچه پوشانده و اجازه می دهیم حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت کند. فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
مرحله هفتم
نان را درون فر قرار داده و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان می دهیم تا نان پخته شود و طلایی شود. وقتی نان پخته شد از فر خارج کرده و روی آن را با پارچه می پوشانیم تا از حرارت بیفتد. سپس از سینی فر جدا کرده و برش می زنیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- natalimaracheva