مطالب پر بازدید
درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه پودینگ گندم خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه پودینگ گندم خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه پودینگ گندم پودینگ گندم از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون کیش قارچ و ژامبون از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ فرانسوی است و طرفداران زیادی دارد. این غذا به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان …

طرز تهیه باگت شکم پر خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه باگت شکم پر

طرز تهیه باگت شکم پر نان باگت شکم پر بدون فر نان باگت شکم پر سرخ شده با نون باگت چی درست کنم غذا با نون باگت سرخ شده نان باگت مانده

باگت شکم پر یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باگت شکم پر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده۵ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
کره۱ قاشق غذا خوری
آرد۲ قاشق غذا خوری
شیرنصف لیوان
خامهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
جعفری تازهبه مقدار لازم
نان باگتبه مقدار لازم

طرز تهیه باگت شکم پر

مرحله اول

برای تهیه باگت شکم پر خوشمزه در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و ریز نگینی می کنیم. قارچ ها را هم به صورت ورقه ای ریز می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس قارچ ها را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سرخ شود و آب آن کشیده شود. در تابه دیگری پیاز نگینی خرد شده را تفت می دهیم و سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. خوب که تفت دادیم و رنگ گوشت عوض شد، قارچ را به آن اضافه می کنیم. سپس آرد را اضافه کرده و همراه مواد کمی تفت می دهیم تا خامی آرد به طور کامل گرفته شود.

مرحله چهارم

بعد شیر را داخل آن می ریزیم و سپس خامه به آن اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. مقداری جعفری تازه هم اضافه می کنیم تا به آن بو و عطر خوبی بدهد. در ادامه بالای نان باگت را به شکل مستطیل برش می زنیم و آن را خالی می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اطراف و داخل نان باگت را با کره ذوب شده چرب می کنیم و بعد داخل نان ها را با مواد پر می کنیم، سپس روی مواد داخل نان باگت پنیر پیتزا می ریزیم. نان باگت ها را داخل فر قرار می دهیم تا پنیر روی آنها آب شود.

مرحله ششم

وقتی پنیر آب شد و روی آن کمی طلایی شد، آن ها را از داخل فر بیرون می آوریم. نان باگت های شکم پر را به قطعات دلخواه برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان نان ها را با زیتون بدون هسته و برش های گوجه یا گوجه گیلاسی تزیین نمود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 14 اسفند 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.