طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال نان شیرمال یکی از انواع نان های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در عید نوروز استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه سس دلسه دلچه

طرز تهیه سس دلسه دلچه , دستور پخت سس کارامل دولسه دلچه

سس دلسه دلچه یک سس غلیظ است که طعم کارامل دارد و در پخت انواع کیک و شیرینی و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. می توان از شیر عسل های آماده استفاده کرد یا از روش خانگی که در دستور زیر بیان شده است و از لحاظ اقتصادی به صرفه تر است تهیه شود. ۴ لیوان شیر حدود یک و نیم لیوان سس می دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس دلسه دلچه در ادامه با سایت آموزی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس دلسه دلچه
شیر۴ لیوان
شکر۱ لیوان
جوش شیرینیک چهارم قاشق چای خوری
آب۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سس دلسه دلچه

مرحله اول

برای تهیه سس خوشمزه و مخصوص دلسه دلچه در ابتدای کار، یک قابلمه مناسب برداشته و شیر و شکر را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ‌‌تا شکر حل شود. اما شیر نباید جوش آید و فقط کافی است شیر گرم شود.

مرحله دوم

جوش شیرین را با آب مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم. ممکن است به خاطر جوش شیرین، شیر کف کند و کمی بالا بیاید ولی دوباره به حالت قبل بر می گردد. کف روی آن را با قاشق چوبی جمع می کنیم و شعله را کم می کنیم.

طرز تهیه سس دلسه دلچه

حرارت را جوری تنظیم می کنیم که شیر قل بزند ولی جوش نیاید. گاهی با قاشق چوبی هم می زنیم تا ته نگیرد. بعد از یک ساعت رنگ آن شروع به تیره شدن می کند و کم کم به سمت غلیظ شدن پیش می رود. در اواخر پخت، یک سره باید هم بزنیم تا ته نگیرد و یکدست شود.

مرحله چهارم

سس روی دیواره ها را با سس داخل قابلمه نباید مخلوط کرد. سس نباید زیاد غلیظ شود وگرنه بعد از سرد شدن خیلی سفت می شود. وقتی ررنگ آن قهوه ای شد، یه کم از آن برداشته و می گذاریم خنک شود. اگر غلظت آن کافی بود از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.