طرز تهیه سس دلسه دلچه کاراملی برای انواع شیرینی و کیک
طرز تهیه شیرینی سابله خوشمزه و مجلسی به روش فرانسوی
طرز تهیه شیرینی سابله شیرینی سابله یک از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار مجلسی بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه یکی از …
طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل
طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار عید نوروز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت چی شی …
طرز تهیه کیک آناناس خوشمزه و مخصوص به روش آمریکایی
طرز تهیه کیک آناناس کیک آناناس یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه ظاهری شیک و …
طرز تهیه سس دلسه دلچه
سس دلسه دلچه یک سس غلیظ است که طعم کارامل دارد و در پخت انواع کیک و شیرینی و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. می توان از شیر عسل های آماده استفاده کرد یا از روش خانگی که در دستور زیر بیان شده است و از لحاظ اقتصادی به صرفه تر است تهیه شود. ۴ لیوان شیر حدود یک و نیم لیوان سس می دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس دلسه دلچه در ادامه با سایت آموزی چی شی همراه باشید.
مواد لازم سس دلسه دلچه | |
شیر | ۴ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
جوش شیرین | یک چهارم قاشق چای خوری |
آب | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه سس دلسه دلچه
مرحله اول
برای تهیه سس خوشمزه و مخصوص دلسه دلچه در ابتدای کار، یک قابلمه مناسب برداشته و شیر و شکر را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود. اما شیر نباید جوش آید و فقط کافی است شیر گرم شود.
مرحله دوم
جوش شیرین را با آب مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم. ممکن است به خاطر جوش شیرین، شیر کف کند و کمی بالا بیاید ولی دوباره به حالت قبل بر می گردد. کف روی آن را با قاشق چوبی جمع می کنیم و شعله را کم می کنیم.
طرز تهیه سس دلسه دلچه
حرارت را جوری تنظیم می کنیم که شیر قل بزند ولی جوش نیاید. گاهی با قاشق چوبی هم می زنیم تا ته نگیرد. بعد از یک ساعت رنگ آن شروع به تیره شدن می کند و کم کم به سمت غلیظ شدن پیش می رود. در اواخر پخت، یک سره باید هم بزنیم تا ته نگیرد و یکدست شود.
مرحله چهارم
سس روی دیواره ها را با سس داخل قابلمه نباید مخلوط کرد. سس نباید زیاد غلیظ شود وگرنه بعد از سرد شدن خیلی سفت می شود. وقتی ررنگ آن قهوه ای شد، یه کم از آن برداشته و می گذاریم خنک شود. اگر غلظت آن کافی بود از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.
- منبع :
- ghannadi.khoonegi