مطالب پر بازدید
طرز تهیه کتلت کدو سبز لهستانی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه کتلت کدو سبز لهستانی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه کتلت کدو سبز لهستانی کتلت کدو سبز به روش لهستانی یکی از رسپی های عالی و خوشمزه کتلت کدو سبز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی خوشمزه و حرفه ای با ظاهر رستورانی

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی خوشمزه و حرفه ای با ظاهر رستورانی

طرز تهیه راتاتویی راتاتویی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی فرانسوی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فرانسوی در ادامه با پورتال آموزشی چی شی …

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته می‌شود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود. این گیاه که …

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا , دستور پخت دمپخت شوید باقلا

دمپخت شوید باقلا یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که می توانیم آنرا نسبت به ذائقه خود با هر نوع خورش گوشت یا مرغی سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمپخت شوید باقلا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
باقالی۱ پیمانه
شوید۱ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
روغن حیوانیبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا

مرحله اول

برای تهیه دمپخت شوید باقلا به روش شمالی در ابتدای کار برنج را با مقداری آب و نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم حدود یک ساعت خیس بخورد. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس باقالی ها را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون آب جوش بمانند. پس از گذشت این زمان باقالی ها را آبکش می کنیم.

مرحله سوم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن حیوانی یا روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس شوید را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی شوید گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و به همراه شوید تفت می دهیم، سپس باقالی ها را به قابلمه اضافه کرده و آنها را نیز چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند. در ادامه برنج را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله پنجم

حالا برنج را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی سطح برنج را بگیرد. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود و پخت اولیه برنج انجام شود، سپس یک دم کنی روی درب قابلمه قرار داده و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در نهایت دمپخت شوید باقلا را درون دیس کشیده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.