طرز تهیه ترشه آبه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی گیلانی

طرز تهیه ترشه آبه

طرز تهیه ترشه آبه , دستور پخت خورشت ترشه آبه

خورش ترشه آبه یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است. در یان غذا از سبزی محلی استفاده می شود اما می توان از سبزی قورمه نیز استفاده کرد. این خورش بدون گوشت و مرغ و با بادمجان و گوجه و سبزی طبخ می شود اما می توان به دلخواه به آن مرغ اضافه کرد. این خورش را در کنار برنج سرو می کنند. این خورش بسیار خوشمزه و راحت است و بدون مواد اولیه خاصی به راحتی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشه آبه در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
سبزی قورمه۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل و ادویهبه مقدار لازم
گرد لیموبه مقدار لازم
آب نارنج و آب غورهبه مقدار لازم
بادمجان۲ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد ریز

طرز تهیه ترشه آبه

مرحله اول

برای تهیه خورش خوشمزه و مجلسی ترشه آبه به روش شمالی ابتدا یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سبزی قورمه را درون آن ریخته و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود و حجمش نصف شود.

مرحله دوم

باید مراقب باشیم که سبزی ها نسوزد. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را ریز خرد می کنیم. در یک قابلمه با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. پیاز ها را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

طرز تهیه ترشه آبه

سبزی سرخ شده را به پیاز ها اضافه کرده و سه چهار لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بجوشد و بپزد. بعد از این که دو ساعت جوشید و جا افتاد، ادویه و نمک و فلفل و گرد لیمو و آب نارنج و آب غوره اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این فاصله چند تا بادمجان را از طول برش زده و نمک می پاشیم و کنار می گذاریم تا تلخی و آب اضافی آن گرفته شود. سپس آب سرد روی آن می ریزیم. بادمجان ها را با دستمال خشک کرده و در کمی روغن تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله وقتی بادمجان ها به خوبی سرخ شدند، انها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در همان روغن گوجه ها را اضافه می کنیم. اگر گوجه ها کوچک بود درسته و اگر درشت بود به صورت حلقه ای خرد کرده و درون تابه سرخ می کنیم.

طرز تهیه ترشه آبه

حالا مقداری نمک و فلفل به آن می زنیم و وقتی خورش جا افتاد، بادمجان ها و گوجه ها را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا پخته شود. خورش که کامل پخته شد، در ظرف مناسب ریخته و با بادمجان و گوجه سرخ شده تزیین می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.