طرز تهیه خاگینه مغز دار گل خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی
طرز تهیه اسکون کدو حلوایی مخصوص با طعم فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه اسکون کدو حلوایی اسکونز یا اسکون کدو حلوایی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه خاگینه مغز دار گل
خاگینه یک نوع دسر سنتی و قدیمی است که با شربت تهیه می شود و به عنوان دسر یا عصرانه و گاهی صبحانه می توان آن را استفاده کرد. این نمونه از خاگینه به صورت کوچک کوچک و درون قالب گل به صورت مغز دار تهیه می شود و در فر طبخ می شود. این دسر ساده و در عین حال زیبا است و سرشار از خواص مفیدی است که می تواند برای سلامت خانواده مورد استفاده قرار گیرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه مغز دار گل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم خاگینه مغز دار گل | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۵ قاشق غذا خوری پر |
روغن مایع | ۵ قاشق غذا خوری |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل یا هل | نصف قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد میانی | |
پودر گردو | یک سوم لیوان |
پودر گل محمدی یا دارچین | به مقدار لازم |
مواد لازم برای شربت | |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
گلاب | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه خاگینه مغز دار گل
مرحله اول
برای تهیه خاگینه خوشمزه و مجلسی مغزدار با شکل گل در ابتدای کار، شربت بار را تهیه می کنیم. برای این منظور یک قابلمه مناسب برداشته و آب و شکر را داخل آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود.
مرحله دوم
وقتی شکر کامل حل شد، زعفران و گلاب را اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه که جوشید از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. تخم مرغ و وانیل را درون یک کاسه ریخته و با هم می زنیم تا کرم رنگ شود.
طرز تهیه خاگینه مغز دار گل
سپس ماست را به آن اضافه کرده و با همزن می زنیم تا مخلوط یکدست شود در ادامه روغن هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم. سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله قالب را چرب کرده و یک سوم آن را مواد می ریزیم. پودر گردو و پودر گل محمدی را با هم ترکیب می کنیم. سپس از این مواد روی خمیر می ریزیم. سپس روی آن را با مواد خاگینه پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. خاگینه را درون فر قرار داده و ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و وقتی که هنوز گرم است از شربت سرد روی آن می ریزیم تا به خورد خاگینه برود. سپس آن را با پودر گردو و پسته تزیین می کنیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- shirinin_mutfaki