طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذشته …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی کیکی فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کرپ دو رنگ زبرا

طرز تهیه کرپ دو رنگ زبرا , دستور پخت کرپ دو رنگ زبرا

پنکیک یا کرپ، یک صبحانه اروپایی است که در تابه طبخ می شود و با میوه های مختلف، عسل، شکلات آب شده و مغزیجات متنوع تزیین و سرو می شود. کرپ دو رنگ با استفاده از پودر کاکائو تهیه می شود وبا هم طبخ می شود. سپس رول شده و با شکلات صبحانه و عسل و خامه سرو می شود. این کرپ ها به دلیل داشتن رنگ های مختلف، برای کودکان بسیار جذاب است و می توان به عنوان صبحانه یا در جشن های تولد به عنوان عصرانه برای آن ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کرپ دو رنگ زبرا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کرپ دو رنگ زبرا
شیریک و نیم لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ۲ عدد
آردیک لیوان معادل ۱۲۵ میلی لیتر
وانیلکمی
مواد لازم برای ملات کاکائو
تخم مرغ۱ عدد
آردنصف لیوان
شیرنصف لیوان
پودر کاکائو۱ قاشق غذا خوری کامل
وانیلکمی

طرز تهیه کرپ دو رنگ زبرا

مرحله اول

برای تهیه کرپ خوشمزه با طرح دو رنگ از مواد بالا حدود ۴ پنکیک بزرگ بدست می آید. اگر می خواهیم مقداری بیشتری درست کنیم، باید مقدار مواد را اضافه کنیم. در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم و خمیر سفید را تهیه می کنیم.

مرحله دوم

برای این کار، شیر و تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر یک دستی ایجاد شود. برای ملات کاکائویی هم همین مراحل را در یک کاسه دیگر انجام می دهیم.

مرحله سوم

پودر کاکائو را هم درآخر به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا یک دست شود. تابه را چرب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. مواد کاکائویی را درون قیف می ریزیم. و در تابه شکل مورد نظر را ایجاد می کنیم. وقتی کمی خمیر خودش را گرفت،

مرحله چهارم

از مواد پنکیک روی آن می ریزیم. وقتی روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. پنکیک ها را دانه دانه رول می کنیم. سپس با نوتلا، شکلات صبحانه، خامه و عسل به شکل دلخواه تزیین می کنیم و سرو می نماییم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.