طرز تهیه نان شیرمال باقلوایی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای
طرز تهیه نان شیرمال باقلوایی
نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان شیرمال باقلوایی مانند نان های حجیم است با این تفاوت که درون آن، از شیر و شکر استفاده شده است. این نان در فر پخته می شود و می توان با انواع مغز ها روی آن را تزیین نمود. این نان را می توان به تنهایی یا در کنار پنیر به عنوان عصرانه یا صبحانه سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان شیرمال باقلوایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان شیرمال باقلوایی | |
آرد | ۵۰۰ گرم |
آب | ۲۱۰ گرم |
شیر | ۲۰ گرم |
گلاب | ۳۰ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذا خوری سر صاف |
شکر | یک پنجم لیوان |
نمک | نصف قاشق چای خوری سر صاف |
هل سابیده | سر چاقو |
رعفران | کمی |
وانیل شکری | ۱ قاشق مربا خوری |
مواد رومال | |
خامه | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه نان شیرمال باقلوایی
مرحله اول
برای تهیه نان شیرمال خوشمزه باقلوایی در ابتدای کار، زعفران را با یک قاشق از آب موجود در مواد اولیه دم می کنیم. سپس خمیر مایه و بقیه آّب ولرم و مقداری شکر را درون یک کاسه می ریزیم و حدود ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا خمیر مایه عمل کند.
مرحله دوم
سپس یک کاسه برداشته، شیر و گلاب و بقیه شکر و نمک و هل سابیده را درون آن می ریزیم. زعفران و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در این مرحله خمیر مایه را هم اضافه می کنیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا یک خمیر منسجم و یکدست بدست آید. سپس آن را ۵ دقیقه ورز می دهیم. کره را اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم تا کره به خورد خمیر برود. حدود ۱۰ دقیقه دیگر خمیر باید ورز بخورد.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را حدود ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. سپس به ۸ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه هر قسمت را به صورت یک استوانه باریک و دراز در می آوریم. استوانه را به دو قسمت تقسیم کرده و دو نوار را به هم می پیچانیم.
مرحله پنجم
سپس به صورت دایره روی هم قرار می دهیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار می دهیم. نان ها را بعد از پیچاندن روی آن قرار داده و روی خمیر ها را با یک پلاستیک می پوشانیم و حدود ۵۰ دقیقه استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله ششم
حالا در یک کاسه، شیر و خامه را به خوبی مخلوط کرده، سپس با یک قلموی تمیز روی نان ها رومال می کنیم. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانیت گراد روشن می کنیم. بعد از گذشت یک ربع ساعت، سینی فر را داخل آن قرار می دهیم.
مرحله هفتم
سپس حدود ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا نان ها رنگ بگیرد و طلایی شود. از فر خارج می کنیم و روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا نرم بماند. وقتی از دما افتاد به آرامی از سینی فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
- منبع :
- mar_maghrebi
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش سیب زمینی با آلو بخارا خوشمزه به روش مجلسی
- طرز تهیه خورش قیمه با سویا، یک خورشت متفاوت و بسیار خوشمزه
- دامن پلیسه شیک و زیبا زنانه؛ طرح هایی که هر جایی پیدا نمیشه!
- طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان؛ این غذا برای روزهایی که وقت نداری عالیه!
- طرز تهیه بلالیت به روش عربی؛ یک میان وعده خاص و خوشمزه جنوبی