طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ می شود. این کباب خوشمزه …

طرز تهیه خورش گوجه سبز فوق العاده خوشمزه و ترش با مرغ

طرز تهیه خورش گوجه سبز فوق العاده خوشمزه و ترش با مرغ

طرز تهیه خورش گوجه سبز خورش گوجه سبز یکی از خورش های فصلی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی لذیذ به روش تبریزی

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی لذیذ به روش تبریزی

طرز تهیه تاس کباب تاس کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود. این غذا را می توانید …

طرز تهیه سالاد کلم بنفش

طرز تهیه سالاد کلم قرمز رستورانی ترکیه کلم قرمز با شوید رژیمی و ذرت

سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد گل کلم است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود. وجود کلم در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که به سالاد می دهد، مقوی است و برای سلامتی مفید است. همچنین وجود گردو در این سالاد باعث می شود سردی غذا گرفته شود و به عنوان مصلح عمل کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه سالاد کلم بنفش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم سالاد کلم بنفش
کلم بنفشنصف یک عدد
روغن زیتون۵ قاشق غذا خوری
ماست پر چربیک و نیم لیوان
ذرت آب پز۱ لیوان
شوید خرد شده۴ قاشق غذا خوری
گردو آسیاب شدهبه مقدار دلخواه
سیر رنده شده۲ حبه
نمکبه مقدار لازم
خیار شور۶ عدد

طرز تهیه سالاد کلم بنفش

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه با کلم بنفش در ابتدای کار، کلم را برگ برگ می کنیم، سپس به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی اش خارج شود. بعد از این که آب آن کامل خارج شد، آن را رنده می کنیم یا ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و روغن زیتون را در آن می ریزیم. در ادامه کلم خرد شده را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به مدت ۴ دقیقه به آرامی کلم بنفش را تفت می دهیم تا کمی نرم شود.

مرحله سوم

پس از اینکه کلم ها نرم شدند، آنها را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا حنک شود. در ادامه کلم ها را درون یک کاسه می ریزیم. سپس ماست را روی کلم ها می ریزیم. سیر را هم با رنده ریز رنده کرده و درون سالاد می ریزیم.

مرحله چهارم

شوید و ذرت پخته شده و خیار شور ریز شده را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام مواد به هم آغشته شود. در آخر نمک و گردو آسیاب شده را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.