طرز تهیه کرپ اسفناج خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا
طرز تهیه کدو حلوایی مخصوص و مجلسی با طعم بسیار خوشمزه
طرز تهیه کدو حلوایی کدو حلوایی یک از انواع خوراکی های خوشمزه فصل های پاییز و زمستان است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کرپ اسفناج
کرپ اسفناج یک پیش غذا یا در مواردی یک وعده شام محسوب می شود که طعم خوبی دارد. ابتدا کرپ جدا گانه طبخ می شود و با مواد گوشتی و اسفناجی پر می شود. سپس به صورت رول با خامه و پنیر پارمزان در فر قرار می گیرد. این غذا را می توان به صورت تک نفره نیز تهیه نمود و در مهمانی ها به عنوان عصرانه یا پیش غذا تهیه و سرو نمود. این غذا برای کودکانی که مایل به خوردن اسفناج نیستند توصیه می شود. اسفناج علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد، سرشار از آهن است و می تواند جهت درمان کم خونی استفاده شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۵۰۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
کره | ۵۰ گرم |
پنیر پارمزان | ۱۵۰ گرم |
سبزیجات برای طعم و مزه | به مقدار لازم |
آب | ۱۰۰ میلی لیتر |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
مواد داخل کرپ | |
اسفناج | ۳۰۰ گرم |
گوشت گوساله | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر خرد شده | ۱ قاشق چای خوری |
روغن نباتی | ۳۰ میلی لیتر |
نمک | به مقدار لازم |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
پنیر پارمزان رنده شده | ۵۰ گرم |
دستور پخت کرپ اسفناج
مرحله اول
برای تهیه کرپ خوشمزه با اسفناج در ابتدای کار پنکیک یا کرپ را تهیه می کنیم. برای این کار، ابتدا یک کاسه بر می داریم. تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. و هم می زنیم تا از لختگی در آید. کره را که روی بخار کتری ذوب کرده ایم به مواد اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس مخلوط می کنیم تا یکدست شود. شیر و شکر و نمک را به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و هم می زنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را که با هم مخلوط کرده ایم درون مایه تهیه شده، الک می کنیم و دوباره مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
سپس آب گرم را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله، سبزیجات ریز خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا مایه یک دستی بوجود آید. یک تابه نچسب بر می داریم و کف آن را با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی حرارت قرار می دهیم. وقتی تابه داغ شد، مایه کرپ را درون آن می ریزیم. وقتی شروع به حباب زدن کرد، کرپ را پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز پخته و طلایی شود. کرپ های پخته شده را درون یک ظرف کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. کی تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله ششم
گوشت چرخ کرده را به ماهی تابه اضافه کرده تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و له می کنیم تا به صورت گلوله ای باقی نماند. اسفناج های خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی اسفناج ها پخته شد، در این مرحله سیر خرد شده و نمک را به آن اضافه کردیم.
مرحله هفتم
سپس حدود ۳ تا ۵ دقیقه تفت می دهیم تا کامل بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود. پنکیک ها را دانه به دانه برداشته و داخل آن گوشت می ریزیم و رول می کنیم. یک ظرف را بر می داریم و کف آن را با روغن چرب می کنیم.
مرحله هشتم
پنکیک های رول شده را درون آن و کنار هم، می چینیم. سپس خامه و پنیر رنده شده را روی آن می پاشیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلایی شود.
- منبع :
- img from masterchef_mammy