طرز تهیه کوفته ترش خانگی خوشمزه و مخصوص با طعم فوق العاده

طرز تهیه کوفته ترش خانگی خوشمزه و مخصوص با طعم فوق العاده

طرز تهیه کوفته ترش کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این کوفته ها، کوفته ترش است. …

طرز تهیه کورن داگ

طرز تهیه کورن داگ پنیری کره ای دوبله فارسی ایرانی پنیری کره ای سیب زمینی سوخاری آرد ذرت ساده فنری

هات داگ نوعی سوسیس معروف است که طرفداران زیادی دارد. هات داگ را معمولا درسته سرخ می کنند و با نان به صورت ساندویچ سرو می کنند. کورن داگ یک نوع فست فود است که با استفاده از مواد ساده، خمیری برای روی هات داگ تهیه می شود و روی هات داگ را پوشانده و سرخ می شود. این غذا به صورت غذای فینگر فود با سیخ چوبی سرو می شود. بسیار زیبا و خوش طعم است و می توان در مهمانی ها یا جشن های تولد آن را به عنوان میان وعده یا دورچین غذا و یا پیش غذا تهیه و سرو نمود. ظاهر زیبا و پفکی آن باعث جلب توجه مهمانان می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد۱ لیوان
آرد ذرتنصف لیوان
شکر ریز۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و نمکبه مقدار لازم
تخم مرغ۱ عدد
دوغ۱ لیوان
روغنبه مقدار لازم
سس گوجه فرنگی و سس خردلبه مقدار دلخواه
هات داگبه مقدار لازم

دستور پخت کورن داگ

مرحله اول

برای تهیه کورن داگ خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار یک کاسه بزرگ بر می داریم. در ادامه آرد و آرد ذرت و شکر را درون آن می ریزیم و با یک قاشق به خوبی مخلوط می کنیم. سپس بکینگ پودر و جوش شیرین را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه تخم مرغ را درون یک کاسه دیگر می شکنیم. دوغ هم به آن اضافه می کنیم و با چنگال بهم می زنیم تا از لختگی خارج شود و یکدست شود.

مرحله سوم

سپس به مواد خشک کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. وقتی مواد به خوبی با هم مخلوط شد، اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه استراحت کند. یک ماهی تابه بر می داریم. ترجیحا کوچک و عمیق باشد تا بتوان روغن را با ارتفاع بیشتری درون آن ریخت.

مرحله چهارم

تابه را با روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سوسیس هات داگ را سر سیخ چوبی می کنیم. سپس مواد خمیری را داخل یک لیوان می ریزیم و هات داگ را درون مواد فرو می کنیم. به طوری که تمام مواد روی هات داگ را پوشش دهد.

مرحله پنجم

سپس وقتی روغن به خوبی داغ شد، با کمک سیخ، هات داگ را درون روغن داغ فرو می بریم تا سرخ شود. هات داگ سرخ شده را روی حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس  آنرا با سس گوجه فرنگی و سس خردل سرو می نماییم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.