مطالب پر بازدید
طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ آش ترخینه دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متافوتی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه پای قارچ و کلم خوشمزه و ساده به روش روسی

طرز تهیه پای قارچ و کلم خوشمزه و ساده به روش روسی

طرز تهیه پای قارچ و کلم پای قارچ و کلم یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور روسیه است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی روسی …

خواص زعفران برای مغز، بهبود یادگیری، حافظه و آلزایمر!

خواص زعفران برای مغز، بهبود یادگیری، حافظه و آلزایمر!

خواص زعفران برای مغز زعفران، این گیاه دارویی باستانی، به دلیل خواص طبی و درمانی‌اش شهرت فراوان دارد. گفته می‌شود که زعفران به بهبود بیماری‌های عصبی کمک می‌کند و از دیرباز در …

طرز تهیه لازانیا قارچ خوشمزه و مخصوص بدون گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لازانیا قارچ

طرز تهیه لازانیا قارچ مرحله به مرحله با سس بشامل با سس قرمز با سس سفید با پنیر پیتزا

لازانیا یک نوع غذای ایتالیایی است که از خانواده ماکارونی و پاستا محسوب می شود. لازانیا به صورت ورقه ای و لایه لایه طبخ می شود که بین لایه های آن را می توان از مواد مختلف پر نمود. یکی از مواد اصلی لازانیا پنیر پیتزا و سس بشامل است. اما در لازانیای قارج، مواد بین لازانیا، از قارچ و دال عدس تهیه شده است. در سس سفید، از شیر گیاهی و پنیر گیاهی استفاده می شود. این لازانیا برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند مناسب است.

مواد لازم برای ۳ نفر
لازانیا پیش پخت۸ ورق
پیاز۲ عدد
قارچ۴۰۰ گرم
گوجه۳ عدد
دال عدس۸۰ گرم
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
زیره۱ قاشق چای خوری
سیر۳ حبه
آرد۲۰ گرم
شیر گیاهییک پنجم لیوان
پنیر ورقه ای گیاهی۵۰ گرم
مخمر مغذی۱ قاشق غذا خوری

دستور پخت لازانیا قارچ

مرحله اول

برای تهیه لازانیای قارچ خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. قارچ نیز شسته و خیلی ریز خرد می کنیم. می توانیم قارچ ها رنده درشت انجام دهیم. دال عدس ها را هم می شوییم.

مرحله دوم

سپس درون یک قابلمه روی حرارت قرار می دهیم. مقداری آب روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد. وقتی کامل پخت و آب آن کشیده شد، از روی حرارت بر می داریم. گوجه را هم با دستگاه غذا ساز پوره می کنیم یا می توانیم گوجه ها را با رنده پوره کنیم.

مرحله سوم

یک ماهی تابه بر می داریم و کمی روغن درون آن می ریزیم. سپس روغن را درون تابه می چرخانیم که همه سطح تابه را چرب کند. سپس روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. روغن که داغ شد، پیاز ها را درون روغن می ریزیم و می گذاریم تا تفت بخورد.

مرحله چهارم

وقتی پیاز ها سبک شد و رنگ آن طلایی شد، قارچ ها را اضافه می کنیم. و تفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود. در این مرحله گوجه های پوره شده را به آن اضافه می کنیم. کمی تفت می دهیم. سپس دال عدس ها را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

رب گوجه و ادویه ها را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. انقدر مواد را تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود و همه مواد پخته شوند. سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. یک تابه دیگر برداشته و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

کمی که تابه گرم شد، سیر رنده شده و آرد را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس کم کم شیر گیاهی را به آرد اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. سپس پنیر را تکه کرده و به تابه اضافه می کنیم تا پنیر ها کامل مخلوط و آب شود.

مرحله هفتم

مخمر مغذی را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم. کف ظرف مناسب برای فر را چرب می کنیم. لازانیا های پیش پخت را بر می داریم و یک لایه لازانیا کف ظرف می چینیم. مایه قارچ را روی لازانیا می ریزیم. سپس روی آن را کمی از سس سفید که تهیه کردیم می ریزیم.

مرحله هشتم

سپس کمی از پنیر ورقه ای را روی آن می چینیم. سپس مجددا یک لایه لازانیا روی آن می چینیم. مراحل قبل را دوباره تکرار می کنیم. برای لایه آخر ورقه های لازانیا را روی مواد می چینیم.  سس سفید روی آن کاور می کنیم. و پنیر را روی آن می چینیم.

مرحله نهم

لازانیا را درون فر قرار می دهیم و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخته شود. سپس حدود ۵ دقیقه هم گریل فر را روشن می کنیم تا روی لازانیا طلایی و برشته شود. سپس از فر خارج می کنیم و در همان ظرف یا ظرف مناسب دیگر سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.