طرز تهیه ته انداز ماهی خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری

طرز تهیه ته انداز ماهی خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری

طرز تهیه ته انداز ماهی برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. …

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید ترکیه سالاد رژیمی با لوبیا سفید

سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد لوبیا سفید است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود یا به صورت شام سبک در خانه تهیه کرد. وجود لوبیا سفید در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با زیتون و پیاز بنفش، ایجاد می کند، مقوی است و برای سلامتی مفید است. سس این سالاد هم مایونز ندارد و برای کسانی که رژیم هستند مناسب است. اگر پنیر حذف شود برای کسانی که گیاه خوار هستند هم قابل استفاده است.

مواد لازم برای سس
روغن زیتون۵ قاشق غذا خوری
آبلیمو۱ قاشق غذا خوری
سرکه۳ قاشق غذا خوری
سس خردلنصف قاشق چای خوری
سیر رنده شده۲ حبه
عسل۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازم
مواد لازم برای سالاد
لوبیا سفید۱ پیمانه
پیاز بنفش۱ عدد متوسط
گوجه۲ عدد
زیتون بدون هستهنصف پیمانه
پنیر فتا۱۵۰ گرم

دستور پخت سالاد لوبیا سفید

مرحله اول

برای تهیه سالاد لوبیا سفید مجلسی ابتدا یک کاسه بر می داریم و تمام مواد مربوط به سس را درون آن می ریزیم. سپس خوب با هم مخلوط می کنیم. لوبیا سفید را یک شب قبل می شوییم و با کمی آب خیس می کنیم.

مرحله دوم

در ظول شب هم دو بار آب آن را عوض می کنیم تا نخش به طور کامل گرفته شود. سپس با کمی آب درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بپزد. سپس آن را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شود. یک کاسه بزرگ بر می داریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به خوبی شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم. پنیر فتا را هم به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم. لوبیا ها را هم اضافه می کنیم. گوجه و زیتون را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سس را به سالاد اضافه می کنیم. سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد و تمام مواد مزه دار شود. حدود ۱ ساعت هم استراحت می دهیم تا طعم بگیرد و مزه دار شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.