طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام …

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز

طرز تهیه آبگوشت آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانیان است. این غذای خوشمزه یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که با …

طرز تهیه ماست سفت و چکیده فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه ماست سفت و چکیده فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه ماست است یکی از مواد غذایی بسیار محبوب میان ایرانیان است که معمولا در کنار غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه سالاد زیتون

طرز تهیه سالاد زیتون و گردو یونانی و قارچ و انار

سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد زیتون است که می توان به جای سالاد فصل در سرو می شود. این سالاد با ترکیب فلفل و زیتون و پیازچه کنار هم، طعم متفاوت و خاصی دارد. همچنین وجود کرفس خام، طعم و عطر مطلوبی بوجود می آورد.

مواد لازم سالاد زیتون
زیتون سبز بدون هسته۱ پیمانه
فلفل کاپیا (قرمز و دراز)۳ عدد
پیازچه سبز۲ عدد
کرفسیک سوم پیمانه
جعفری ریز خرد شده۲ قاشق غذا خوری
نعنا ریز خرد شده۱ قاشق غذا خوری
گردونصف فنجان
سس انار۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۱۰ قاشق غذا خوری
فلفل چیلینصف قاشق چای خوری
آب لیمو۳ قاشق غذا خوری

دستور تهیه سالاد زیتون

مرحله اول

برای تهیه سالاد زیتون مجلسی در ابتدای کار، زیتون های سبز بدون هسته را حلقه حلقه کرده و خرد می کنیم و درون یک ظرف می ریزیم. فلفل کاپیا را روی توری کباب، کبابی می کنیم تا پخته و دودی شود. سپس خرد می کنیم و به ظرف اضافه می کینم.

مرحله دوم

در این مرحله کرفس هم ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم. در یک ظرف جدا گانه، جعفری و نعناع و پیازچه سبز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم. گردو هم ریز کرده اضافه می کنیم و روغن زیتون را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سپس به سالاد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس فلفل چیلی و نمک و سس انار و لیمو را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.