مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیتزا نیویورکی خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا نیویورکی خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا نیویورکی پیتزا نیویورکی یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا نیویورکی در …

طرز تهیه هات چیپس حرفه ای و خوشمزه با فر، توستر و قابلمه

طرز تهیه هات چیپس حرفه ای و خوشمزه با فر، توستر و قابلمه

طرز تهیه هات چیپس هات چیپس یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه فست فودی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. هات چیپس دارای کالری بالایی می باشد و به …

استراتژی‌های موثر برای درمان دندان قروچه + درمان‌های خانگی

استراتژی‌های موثر برای درمان دندان قروچه + درمان‌های خانگی

درمان دندان قروچه در درمان دندان قروچه، استفاده از محافظ‌های دندانی پلاستیکی به منظور جلوگیری از تماس دندان‌ها و کاهش ساییدگی شبانه مفید است، اگرچه این روش به تنهایی درمان قطعی محسوب …

طرز تهیه کرانچی پنیری خانگی خوشمزه و فوری در منزل

طرز تهیه کرانچی پنیری

طرز تهیه کرانچی پنیری خانگی خوشمزه

کرانچی پنیری یک خوراکی خوشمزه به عنوان میان وعده یا تنقلات است که می تواند برای کودکان و نوجوانان جایگزین پفک و کرانچی های بیرون شود. این کرانچی پنیری بسیار خوش طعم و ترد است و از مواد سالم و به راحتی با کمترین امکانات تهیه می شود.

مواد لازم کرانچی پنیری
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
پنیر صبحانه۳۰ گرم (یک قوطی کبریت)
آبیک سوم لیوان
بکینگ پودردو و نیم قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
پودر سیرنصف قاشق چای خوری
آویشننصف قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
جعفری تازه خرد شده۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای خرد شده۲ قاشقا غذا خوری
پنیر پیتزا۱ لیوان

دستور پخت کرانچی پنیری

مرحله اول

برای تهیه کرانچی پنیری خوشمزه ابتدا یک کاسه بر می داریم. تخم مرغ و پنیر و نمک ادویه را درون کاسه ریخته و با چنگال با هم مخلوط می کنیم تا از لختگی بیرون آید و با هم مخلوط شود. سپس آب را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سبزیجات و پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر به دست می آید.

مرحله سوم

سطح کار را آرد پاشی می کنیم.  سپس خمیر را با وردنه باز می کنیم. سپس به صورت مکعب مستطیلی برش می زنیم. یک تابه برداشته و با روغن می گذاریم روی شعله تا روغن داع شود. سپس شعله را کم می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه کرانچی ها را در آن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در مرحله پخت بهتر است حرارت کم باشد و وقتی کرانچی ها طلایی شدند از روغن خارج می کنیم. در پایان روغن اضافی کرانچی ها را با دستمال حوله ای می گیریم.

مطالب پیشنهادی

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.