طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از مجلسی …

طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه رولت خرما رولت خرما یکی از انواع خرماهای مجلسی است که امروزه بیشتر در مراسم های ختم استفاده می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با وبسایت سرگرمی چی …

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه در سراسر جهان می باشد که با دستورهای بسیارذ متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول با دو …

طرز تهیه کرانچی پنیری

طرز تهیه کرانچی پنیری خانگی خوشمزه

کرانچی پنیری یک خوراکی خوشمزه به عنوان میان وعده یا تنقلات است که می تواند برای کودکان و نوجوانان جایگزین پفک و کرانچی های بیرون شود. این کرانچی پنیری بسیار خوش طعم و ترد است و از مواد سالم و به راحتی با کمترین امکانات تهیه می شود.

مواد لازم کرانچی پنیری
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
پنیر صبحانه۳۰ گرم (یک قوطی کبریت)
آبیک سوم لیوان
بکینگ پودردو و نیم قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
پودر سیرنصف قاشق چای خوری
آویشننصف قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
جعفری تازه خرد شده۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای خرد شده۲ قاشقا غذا خوری
پنیر پیتزا۱ لیوان

دستور پخت کرانچی پنیری

مرحله اول

برای تهیه کرانچی پنیری خوشمزه ابتدا یک کاسه بر می داریم. تخم مرغ و پنیر و نمک ادویه را درون کاسه ریخته و با چنگال با هم مخلوط می کنیم تا از لختگی بیرون آید و با هم مخلوط شود. سپس آب را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سبزیجات و پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر به دست می آید.

مرحله سوم

سطح کار را آرد پاشی می کنیم.  سپس خمیر را با وردنه باز می کنیم. سپس به صورت مکعب مستطیلی برش می زنیم. یک تابه برداشته و با روغن می گذاریم روی شعله تا روغن داع شود. سپس شعله را کم می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه کرانچی ها را در آن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در مرحله پخت بهتر است حرارت کم باشد و وقتی کرانچی ها طلایی شدند از روغن خارج می کنیم. در پایان روغن اضافی کرانچی ها را با دستمال حوله ای می گیریم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.