مطالب پر بازدید
طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و مخصوص به روش بمبئی

طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و مخصوص به روش بمبئی

طرز تهیه سمبوسه هندی سمبوسه هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه هندی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه …

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه مرغ بریان رژیمی خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان رژیمی خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان رژیمی مرغ بریان رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که با رسپی و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل …

طرز تهیه سالاد رنگی رنگی مجلسی مناسب مجالس و مهمانی

طرز تهیه سالاد رنگی رنگی

طرز تهیه سالاد رنگی رنگی مجلسی

سالاد ها انواع مختلف دارند. بعضی از سالاد ها با توجه به محتویات آن، می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد. یکی از این نوع سالاد ها، سالاد رنگی رنگی ماست که از سینه مرغ در کنار سبزیجات خام مانند گوجه و خیار و پیاز، تهیه می شود. این سالاد با وجود پنیر فتا درون آن، طعم خوبی دارد و می تواند تمام ویتامین های مورد نیاز بدن را با وجود مرغ و سبزیجات تامین کند.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۳۰۰ گرم
خیاز۲ عدد
گوجه گیلاسی۱۰ عدد
فلفل دلمه ای رنگی۱ عدد
پیاز قرمز۱ عدد
زیتوننصف پیمانه
پنیر فتانصف پیمانه
پودر سیرنصف قاشق چای خوری
آویشننصف قاشق چای خوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
سرکه۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان دلخواه

دستور تهیه سالاد رنگی رنگی

مرحله اول

برای تهیه سالاد رنگی رنگی ابتدا سینه های مرغ را به تکه های نازک برش می زنیم. در ادامه در یک ظرف در دار، مرغ ها را با روغن زیتون و پودر سیر و آویشن و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه به خوبی ترکیب می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.

مرحله دوم

سپس درب ظرف را بسته و به مدت یک الی دو ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا مرغ مزه دار شود. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی گاز قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سینه های مرغ مزه دار شده را اضافه کرده و سرخ می کنیم.

مرحله سوم

سپس از تابه بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. سپس به تکه های کوچک تر تقسیم می کنیم. یک کاسه بزرگ بر می داریم. خیار و گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای و زیتون بدون هسته را خرد می کنیم و درون کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مرغ ها را هم اضافه می کنیم. سپس پنیر را برش زده و خرد می کنیم و درون سالاد می ریزیم. روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 فروردین 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.