طرز تهیه سالاد رنگی رنگی مجلسی مناسب مجالس و مهمانی
طرز تهیه سالاد رنگی رنگی
سالاد ها انواع مختلف دارند. بعضی از سالاد ها با توجه به محتویات آن، می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد. یکی از این نوع سالاد ها، سالاد رنگی رنگی ماست که از سینه مرغ در کنار سبزیجات خام مانند گوجه و خیار و پیاز، تهیه می شود. این سالاد با وجود پنیر فتا درون آن، طعم خوبی دارد و می تواند تمام ویتامین های مورد نیاز بدن را با وجود مرغ و سبزیجات تامین کند.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
خیاز | ۲ عدد |
گوجه گیلاسی | ۱۰ عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
زیتون | نصف پیمانه |
پنیر فتا | نصف پیمانه |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
دستور تهیه سالاد رنگی رنگی
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه سالاد رنگی رنگی ابتدا سینه های مرغ را به تکه های نازک برش می زنیم. در ادامه در یک ظرف در دار، مرغ ها را با روغن زیتون و پودر سیر و آویشن و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه به خوبی ترکیب می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
مرحله دوم
سپس درب ظرف را بسته و به مدت یک الی دو ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا مرغ مزه دار شود. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی گاز قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سینه های مرغ مزه دار شده را اضافه کرده و سرخ می کنیم.
مرحله سوم
سپس از تابه بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. سپس به تکه های کوچک تر تقسیم می کنیم. یک کاسه بزرگ بر می داریم. خیار و گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای و زیتون بدون هسته را خرد می کنیم و درون کاسه می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مرغ ها را هم اضافه می کنیم. سپس پنیر را برش زده و خرد می کنیم و درون سالاد می ریزیم. روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from ashpazi_zanerooz