طرز تهیه بادمجان ناردونی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه لازانیا دیگی خوشمزه و مخصوص بدون استفاده از فر
طرز تهیه لازانیا دیگی لازانیا یکی از لذیذترین و خوشمزهترین غذاهای دنیاست و شاید کمتر کسی را بتوان دید که این غذا را دوست نداشته باشد. طرز تهیه لازانیا ساده است اما …
طرز تهیه خورش ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری
طرز تهیه خورش ماهی خورش ماهی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …
طرز تهیه مالاوابیج مرغ خوشمزه و ساده به روش رشتی
طرز تهیه مالاوابیج مرغ مالاوابیج مرغ یکی از انواع غذاهای ایرانی است که مربوط به استان گیلان می باشد و طعم و عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه بادمجان ناردونی
بادمجان ناردونی یک غذای اصیل شمالی است که به صورت ترش و ملس طبخ می شود. ترشی این غذا از انار و رب انار و آلوی جنگلی است. این غذا در کنار کته شمالی و ماست چکیده سرو می شود که ترکیب طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. همچنین از آن جا که بادمجان ها به صورت درسته سرخ می شود و با ناردون پر می شود، ظاهر زیبا و شیکی دارد و می توان در کنار غذاهای دیگر در مهمانی های خانگی سرو شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۸ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
انار دون شده | ۱ عدد بزرگ |
آلو ترش و جنگلی | به مقدار دلخواه |
رب انار ملس | ½ قاشق غذاخوری |
پونه خشک | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت بادمجان ناردونی
مرحله اول
برای تهیه بادمجان ناردونی خوشمزه و مخصوص ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست آن را می گیریم. سپس روی آن را نمک و زردچوبه می پوشانیم و یک ساعت کنار می گذاریم. یک تابه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله کمی روغن داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا روغن به خوبی داغ شود. در ادامه بادمجان ها را درون روغن داغ می چینیم. سپس شعله را کم می کنیم تا با حرارت کم بادمجان ها به صورت یکدست سرخ شود.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه دیگر بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. پیاز ها را در آن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله چهارم
سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. بعد از این که کمی تفت خورد و بوی زردچوبه خارج شد، انار ترشی که قبلا دانه کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. آلو ترش و جنگلی را هم به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
رب انار را به آن اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا تفت بخورد. و در آخر پونه خشک را به آن اضافه می کنیم. مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. بادمجان هایی که خوب سرخ شده است را با چاقو از وسط برش می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله مواد تهیه شده را داخل آن می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بادمجان ها کاملا پخته و مزه دار شود.در پایان بادمجان های ناردونی را در کنار کته و ماست چکیده سرو می کنیم.
- منبع :
- img from golnaaz.aalizadeh