طرز تهیه حلوای هویج با شیره انگور به روش سنتی ارومیه

طرز تهیه حلوای هویج با شیره انگور به روش سنتی ارومیه

طرز تهیه حلوای هویج با شیره انگور حلوای هویج یکی از انواع حلواهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. در این دستور …

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه معمولا همیشه با خورش قورمه سبزی مقایسه می شود …

طرز تهیه سالاد ماست و سبزیجات خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد ماست و سبزیجات خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد ماست و سبزیجات سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. …

طرز تهیه خورش ریحان

خورش ریحان , طرز تهیه خورش ریحان , دستور پخت خورش ریحان با مرغ و گوشت

خورش ریحان یکی از خورش های خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریحان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب نارنج۱ قاشق غذاخوری
ریحان۳۰۰ گرم
نعناع۱۰۰ گرم
تره۱۰۰ گرم
گشنیز و جعفری۴۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
زعفرا دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
بادمجان سرخ شدهاختیاری

طرز تهیه خورش ریحان

مرحله اول

برای تهیه خورش ریحان خوشمزه ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه برداشته و روغن حیوانی را درون آن می ریزیم و روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم.

مرحله دوم

گوشت ها را تکه تکه می کنیم و درون روغن حیوانی گرم شده تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند. سپس مقداری فلفل و زردچوبه را اضافه کرده کمی تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود. سپس آب به میزان کافی اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا به مدت دو و نیم ساعت اجازه می دهیم تا گوشت با شعله ملایم بپزد. سبزیجات به مقدار گفته شده را پاک کرده و می شوییم و خیلی ریز خرد می کنیم. یک ماهی تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

سبزی ها را درون ماهی تابه ریخته و کمی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. سپس روغن را اضافه کرده و سبزی ها را کمی سرخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. حال نمک و رب نارنج را به خورش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس می گذاریم با حرارت ملایم تا سبزی ها نیز بپزد. با شعله ملایم می گذاریم تا خورش جا بیفتد و روغن باندازد. برنج را که شسته و از شب قبل با آب و نمک خیسانده ایم، داخل یک قابلمه دیگر ریخته و دو و نیم برابر آن آب اضافه می کنیم و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد.

مرحله ششم

وقتی آب آن کشیده شد و با کمی زعفران دم کرده می گذاریم تا آرام آرام با شعله خیلی کم دم بکشد وکته آماده شود. کته را با کمی برنج زعفرانی تزیین می کنیم و در یک ظرف مناسب می کشیم. خورش نیز در ظرفی جدا گانه سرو می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 آبان 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.