مطالب پر بازدید
طرز تهیه حلوای آناناس خوشرنگ با طعمی جذاب و خوشمزه

طرز تهیه حلوای آناناس خوشرنگ با طعمی جذاب و خوشمزه

طرز تهیه حلوای آناناس حلوای آناناس یکی از انواع حلواهای خاص و بسیار خوشمزه بین المللی است که به دلیل رنگ بسیار زیبایی که دارد، برای پذیرایی در مراسم ها و مجالس …

طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی خوشمزه و مخصوص شیرازی

طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی خوشمزه و مخصوص شیرازی

طرز تهیه کرفس پلو کرفس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. کرفس از مواد غذایی می باشد که دارای کالری کمی …

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه خورش ریحان مخصوص و فوق العاده خوشمزه شمالی

طرز تهیه خورش ریحان

خورش ریحان , طرز تهیه خورش ریحان , دستور پخت خورش ریحان با مرغ و گوشت

خورش ریحان یکی از خورش های خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریحان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب نارنج۱ قاشق غذاخوری
ریحان۳۰۰ گرم
نعناع۱۰۰ گرم
تره۱۰۰ گرم
گشنیز و جعفری۴۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
زعفرا دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
بادمجان سرخ شدهاختیاری

طرز تهیه خورش ریحان

مرحله اول

برای تهیه خورش ریحان خوشمزه ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه برداشته و روغن حیوانی را درون آن می ریزیم و روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم.

مرحله دوم

گوشت ها را تکه تکه می کنیم و درون روغن حیوانی گرم شده تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند. سپس مقداری فلفل و زردچوبه را اضافه کرده کمی تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود. سپس آب به میزان کافی اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا به مدت دو و نیم ساعت اجازه می دهیم تا گوشت با شعله ملایم بپزد. سبزیجات به مقدار گفته شده را پاک کرده و می شوییم و خیلی ریز خرد می کنیم. یک ماهی تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

سبزی ها را درون ماهی تابه ریخته و کمی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. سپس روغن را اضافه کرده و سبزی ها را کمی سرخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. حال نمک و رب نارنج را به خورش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس می گذاریم با حرارت ملایم تا سبزی ها نیز بپزد. با شعله ملایم می گذاریم تا خورش جا بیفتد و روغن باندازد. برنج را که شسته و از شب قبل با آب و نمک خیسانده ایم، داخل یک قابلمه دیگر ریخته و دو و نیم برابر آن آب اضافه می کنیم و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد.

مرحله ششم

وقتی آب آن کشیده شد و با کمی زعفران دم کرده می گذاریم تا آرام آرام با شعله خیلی کم دم بکشد وکته آماده شود. کته را با کمی برنج زعفرانی تزیین می کنیم و در یک ظرف مناسب می کشیم. خورش نیز در ظرفی جدا گانه سرو می شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.