دوشنبه 18 اسفند 1399

طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی تند با سس

سیب زمنینی تنوری اسپانیایی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پیش غذای خوشمزه مانند دیگر غذاهای اسپانیایی طعمی تند دارد و با ادویه های فراوان تهیه می شود. امروزه سیب زمینی تنوری در منوی خیلی از رستوران ها به عنوان یکی از پیش غذاهای محبوب شناخته می شود و در برخی رستوران ها به طور کامل جای سیب زمینی سرخ شده را گرفته است. دلیل این امر این می باشد که سیب زمینی تنوری سالم تر تهیه می شود و از روغن برای پخت آن استفاده نمی شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی اسپانیایی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی4 عدد متوسط
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چایخوری
سس سالسا2 قاشق غذاخوری
سرکه انگور2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی تند1.5 قاشق غذاخوری
پاپریکا1.5 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
جعفری و پیازچهمقدار کمی

دستور پخت سیب زمینی تنوری اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های متوسط مانند حبه قند خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سینی فر را بیرون می آوریم، سپس فر را روشن می کنیم تا روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه کاملا گرم شود. می توانیم کمی کف سینی را چرب کنیم و یا کاغذ روغنی قرار بدهیم.

مرحله سوم

سیب زمینی ها را داخل کاسه ای می ریزیم و روغن زیتون و نمک روی آن ها می پاشیم و کاملا سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم تا مزه دار شوند و داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۵ دقیقه کاملا نرم و برشته شوند.

مرحله چهارم

سپس در این فرصتی که داریم سس آن را آماده می کنیم.رب گوجه فرنگی،سرکه انگور،سس گوجه فرنگی تند،جعفری،پیازچه،پاپریکا،سس سالسا را در کاسه ای می ریزیم و با قاشق خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها که آماده شدند از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط بماند و بعد در بشقابی می ریزیم و با سسی که آماده کردیم میل می کنیم.نوش جان

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.