طرز تهیه آش عدس مجلسی و خوشمزه به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه آش عدس مجلسی و خوشمزه به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه آش عدس آش عدس یکی از انواع آش های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ می شود. این کباب خوشمزه …

طرز تهیه ماهی با سس رب انار خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه ماهی با سس رب انار خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه ماهی با سس رب انار ماهی با سس رب انار یکی از انواع غذاهای خوشمزه شمال کشورمان است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود. این غذای خوشمزه که …

طرز تهیه جوجه کباب سولاکی

طرز تهیه جوجه کباب سولاکی کباب مرغ سولاکی یونانی

جوجه کباب سولاکی که با کباب سولاکی با مرغ هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای بین المللی است. این غذای خوشمزه یکی از انواع غذاهای معروف یونانی است که به دلیل طعم بسیار خوبش به عنوان یک غذای بین المللی در کشورهای زیادی شناخته می شود. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به جوجه کباب ما ایرانی ها دارد ولی خوب به دلیل وجود طعم دهنده های متفاوت طعم متفاوت تری دارد که می تواند یک تجربه بسیار عالی باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی یونانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ700 گرم
سیر2 حبه
پونه کوهی1.5 قاشق غذاخوری
گشنیز1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش¼ پیمانه
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
پودر چیلی1 قاشق چایخوری
پودر زیره1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری

دستور پخت جوجه کباب سولاکی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب سولاکی خوشمزه ابتدا سینه مرغ ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های متوسط مانند جوجه کباب خرد می کنیم و داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیرها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس به صورت پوره له می کنیم و به تکه های مرغ اضافه می کنیم. در ادامه پونه کوهی را به همراه گشنیز خرد شده، پودر چیلی، پودر زیره و فلفل سیاه به مواد می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله لیمو تازه را از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را جدا می کنیم و آب آن را به باقی مواد اضافه می کنیم. همچنین روغن زیتون و نمک را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

مواد را با دست کاملا زیر و رو می کنیم تا تکه های مرغ آغشته به طعم دهنده ها شود. روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 3 ساعت تکه های مرغ در ادویه ها و طعم دهنده ها استراحت کند و مزه دار شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت زمان استراحت مواد، فر را روشن می کنیم و روی 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود. کاسه محتوی تکه های مرغ را از یخچال بیرون می آوریم و آن ها را به سیخ می کشیم.

مرحله ششم

سپس روی توری و طبقه بالا فر سیخ ها را می چینیم و اجازه می دهیم تا به مدت 30 الی 40 دقیقه بسته به مدل فرتان تکه های مرغ بپزد و در آخر گریل را روشن می کنیم تا تقریبا 5 دقیقه تکه های مرغ طلایی و برشته شود.

مرحله هفتم

زمانیکه 5 دقیقه مانده به انتهای پخت مرغ ها یک تکه زغال را روی اجاق قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا داغ شود و در ظرفی زغال داغ شده را می گذاریم و زمانیکه گریل را روشن کردیم روی زغال یک قطره روغن می ریزیم.

مرحله هشتم

سپس داخل فر قرار می دهیم تا بوی دود حاصل از زغال فر را فرا بگیرد و مرغ ها نیز عطر دودی به خود بگیرند. سیخ ها را از داخل فر بیرون می آوریم و سوولاکی آماده شده را در ظرفی می چینیم و با پلو نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.