طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت پیراشکی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو مرصع پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه حلوا شکلاتی

طرز تهیه حلوا شکلاتی ترک ساده بوتیکی ترکیه با پودر کاکائو کاکائویی اسلایس حلوای شکلاتی مدرن xvc jidi pg hd a ghjd

حلوای شکلاتی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای شکلاتی
آرد سفید۱ لیوان
آرد نخودچی¾ لیوان
پودر قند½ لیوان
شکلات۸۰ گرم
کره و روغن جامدیک سوم لیوان
پودر دارچینیک سوم قاشق چایخوری
پودر هلیک سوم قاشق چایخوری
مغز گردو۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت حلوای شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه حلوای شکلاتی مجلسی ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را هر کدام جداگانه الک می کنیم و آرد سفید را داخل تابه ای می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

حدودا ۳۰ دقیقه برای تفت دادن آرد کافی است. آرد نخودچی را نیز مانند آرد سفید داخل تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم تفت می دهیم اما با زمان کمتری چون آرد می سوزد. سپس آرد ها را با هم مخلوط می کنیم و از الک رد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله روغن و کره را به آن ها می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و تابه را کنار می گذاریم تا آرد کمی خنک شود .بعد دارچین را به همراه هل و پودر قند به مواد اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در آخر گردو و شکلات بن ماری شده را می افزاییم و همگی مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست از مواد داشته باشیم.مواد را داخل قالب سیلیکونی یا ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را صاف می کنیم و با پودر پسته روی آن را تزئین می کنیم.

مرحله پنجم

سپس داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت حلوا حالت قالب یا ظرف را بگیرد. در آخر حلواها را از داخل قالب بیرون می آوریم و یا با چاقو آرام به هر صورتی که تمایل داریم حلوا را برش می دهیم و در ظرف می چینیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.