طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست خورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر اصفهان است که در این شهر بیشتر از این غذا به عنوان دسر استفاده می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آب دوغ خیار آبدوغ خیار یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است که در کشورمان بسیار مرسوم است و باعث مجلسی تر شدن برنج می شود. برنج را به روش …

طرز تهیه کباب سینی

طرز تهیه کباب سینی کیلیس تاوا ترکیه ای استانبولی

کباب سینی یا کیلیس تاوا یکی از انواع کباب های کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
فلفل سبز۲ عدد
فلفل قرمز۲ عدد
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد درشت
جعفری۱ دسته
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب سینی

مرحله اول

برای تهیه کباب سینی ترکیه ای ابتدا فلفل قرمز، سیر و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را نیر به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم، سپس با دست شروع به ورز دادن مواد می کنیم تا به خوبی منسجم و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقدار کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود، سپس نصف لیوان آب جوشیده شده و کمی ادویه به تابه اضافه کرده و هم می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ۳ قاشق غذاخوری از سس را داخل کف سینی فر می ریزیم، سپس مایه کباب را کف سینی فر با قطر حدود یک سانتی متر پهن می کنیم. در ادامه فلفل و گوجه فرنگی را خرد می کنیم و روی مایه کباب می چینیم.

مرحله ششم

حالا سینی فر را داخل فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل پخته شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کباب رنگ بگیرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.