طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص حمص یا هوموس یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حمص در ادامه با …

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ می شود. این کباب خوشمزه …

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت پیراشکی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه حلوای چای

طرز تهیه حلوای چای ترش سیاه قهوه ای مجلسی خوشمزه xvc jidi pg hd hd

حلوای چای یکی از انواع حلواهای مجلسی ایرانی است که طعمی خاص و خوشمزه دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای چای
آرد سفید۲ لیوان
شکر۱ لیوان
چای دم کرده½ پیمانه غلیظ
گلاب۱ لیوان
آب½ لیوان
کره۵۰ گرم
روغن مایع۱ لیوان
پودر هل۱ قاشق چایخوری

دستور پخت حلوای چای

مرحله اول

برای تهیه حلوای چای مجلسی ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم شکر با حرارت ملایم حل شود. نیاز به هم زدن شکر نیست و توجه داشته باشید نیاز نیست شربت به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم، سپس چای را به همراه گلاب و پودر هل به شربت اضافه می کنیم. در ادامه آرد را الک می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

آرد را به آرامی تفت می دهیم تا رنگ آن کرمی شود، البته باید مراقب باشید که آرد ته نگیرد و نسوزد. پس از اینکه رنگ آرد کرمی شد، روغن را داغ می کنیم و به آرامی به آرد اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم.

مرحله چهارم

آرد را به خوبی بار وغن تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود، سپس  حرارت زیر تابه را کم می کنیم و شربت را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه حلوا را به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل جمع شود و شکل بگیرد.

مرحله پنجم

در این مرحله کره را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا حلوا شکل گهواره ای پیدا کند و از دیواره های تابه جدا شود و به روغن بیفتد. حالا حلوای ما آماده است، انرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.