مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی تنوری خوشمزه و مخصوص با پنیر

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی تنوری خوشمزه و مخصوص با پنیر

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی تنوری سوسیس سیب زمینی تنوری یکی از انواع خوراک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی بین المللی در ادامه …

طرز تهیه خورش کتلت خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه خورش کتلت خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه خورش کتلت خورش کتلت یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه حلوای چای خوشمزه و مجلسی به روش بوتیکی

طرز تهیه حلوای چای

طرز تهیه حلوای چای ترش سیاه قهوه ای مجلسی خوشمزه xvc jidi pg hd hd

حلوای چای یکی از انواع حلواهای مجلسی ایرانی است که طعمی خاص و خوشمزه دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای چای
آرد سفید۲ لیوان
شکر۱ لیوان
چای دم کرده½ پیمانه غلیظ
گلاب۱ لیوان
آب½ لیوان
کره۵۰ گرم
روغن مایع۱ لیوان
پودر هل۱ قاشق چایخوری

دستور پخت حلوای چای

مرحله اول

برای تهیه حلوای چای مجلسی ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم شکر با حرارت ملایم حل شود. نیاز به هم زدن شکر نیست و توجه داشته باشید نیاز نیست شربت به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم، سپس چای را به همراه گلاب و پودر هل به شربت اضافه می کنیم. در ادامه آرد را الک می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

آرد را به آرامی تفت می دهیم تا رنگ آن کرمی شود، البته باید مراقب باشید که آرد ته نگیرد و نسوزد. پس از اینکه رنگ آرد کرمی شد، روغن را داغ می کنیم و به آرامی به آرد اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم.

مرحله چهارم

آرد را به خوبی بار وغن تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود، سپس  حرارت زیر تابه را کم می کنیم و شربت را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه حلوا را به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل جمع شود و شکل بگیرد.

مرحله پنجم

در این مرحله کره را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا حلوا شکل گهواره ای پیدا کند و از دیواره های تابه جدا شود و به روغن بیفتد. حالا حلوای ما آماده است، انرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.