طرز تهیه آش کدو سبز

طرز تهیه آش کدو سبز کاشانی خوشمزه با گوشت xvc jidi Ha n sfc

آش کدو سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
کدو سبز۳ کیلوگرم
برنج۱٫۵ پیمانه
نخود۱ پیمانه
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
پیاز داغ۶ قاشق غذاخوری
کشک۵۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آش کدو سبز

مرحله اول

برای تهیه آش کدو سبز سنتی ابتدا برنج را به همراه کمی نمک و آب ولرم می خیسانیم، سپس کدو سبزها را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پیازها را خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، کدو سبز خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کدو بپزد.

مرحله سوم

در این مرحله برنج را به همراه کمی نمک و آب داخل یک قابلمه جداگانه می پزیم تا به طور کامل بپزد و شفته شود. گوشت را هم به همراه زردچوبه و ۱ پیاز کوچک به صورت جداگانه می پزیم و کنار می گذاریم. در ادامه نخود را نیز می پزیم.

مرحله چهارم

حالا نخود را به همراه گوشت با هم می کوبیم تا کاملا له شوند، سپس به همراه برنج به قابلمه حاوی کدو سبز اضافه می کنیم. در ادامه در صورتی که آش سفت بود، یک پیمانه آب جوش به قابلمه آش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه آش کمی غلظ شد، آنرا از یک سمت هم می زنیم تا کاملا کشدار شود. سپس پیاز داغ را هم اضافه می کنیم و طعم آش را می چشیم. در صورتی که آش کم نمک بود مقداری نمک به همراه ادویه های دلخواه به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آش کاملا کشدار و یکدست شد، کشک را اضافه می کنیم و در صورت تمایل مقداری نعناع داغ نیز به آش اضافه می کنیم. در پایان آش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه کشک و پیاز داغ تزیین می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.