طرز تهیه سالاد فتوش

طرز تهیه سالاد فتوش تصویری فتوشی یونانی ویکی پدیا شف طیبه ساناز سانیا دیجی کالا دونفره shghn tj a

سالاد فتوش یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
کاهو۴ برگ
نعناع۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
تربچه۳ عدد
خیار۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
پیازچه۳ ساقه
فلفل سبز۱ عدد
نان پیتا½ نان
روغن زیتون۷ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۴ قاشق غذاخوری
سماق قرمز۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد فتوش

مرحله اول

برای تهیه سالاد فتوش لبنانی ابتدا کاهو را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه تربچه، خیار و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به کاسه حاوی کاهو اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله نعناع، جعفری، پیازچه و فلفل سبز را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه مواد اضافه می کنیم. در این مرحله نان پیتا را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود، سپس نان های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا نان ها به خوبی برشته شوند، سپس به کاسه مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

برای برشته کردن نان پیتا می توانیم از فر هم استفاده کنیم. حالا مواد سالاد را به آرامی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون باقیمانده، سماق، نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس سماق آماده شد، آنرا به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه می کنیم و به خوبی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به تمام مواد برسد، سپس روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.