طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی پیتزا مکزیکی یکی از انواع پیزاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور مکزیک می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی مکزیکی در ادامه با …

طرز تهیه کوفته حسن پاشا خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه کوفته حسن پاشا خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه کوفته حسن پاشا یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای که بسیار با ذائقه ما ایرانی ها سازگار بوده و طرز تهیه راحتی داشته و بسیار خوشمزه است و برای وعده …

طرز تهیه سوپ قارچ روسی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ روسی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ روسی سوپ قارچ روسی یکی از انواع سوپ های خوشمزه کشور روسیه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کشک کدو

طرز پخت کشک کدو تنبل بادمجان مازندرانی خواص کالری نی نی سایت رژیمی یزدی  a  n 

کشک کدو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۸ عدد متوسط
کشک۱ پیمانه
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۶ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کشک و کدو

مرحله اول

برای تهیه کشک کدو کرمانی ابتدا کدوها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و به مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه کدوی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا کدوها را به خوبی سرخ می کنیم و از تابه خارج می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم که این غذا را به صورت رژیمی تهیه کنیم می توانیم کدوها را به صورت بخارپز بپزیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس کدوها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله درب تابه را می گذاریم تا کدوها آب بنیدازند و آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود. در صورت تمایل می توانیم ۲ عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و به صورت خرد شده به تابه اضافه کنیم که سلیقه ای می باشد.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب اضافی کدوها کشیده شد، کدوها را به وسیله گوشتکوب له می کنیم، می توانیم کدوها را داخل غذاساز نیز بریزیم تا کاملا یکدست پوره شوند، سپس مجددا به تابه بازگردانیم. در ادامه مغز گردوها را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه می کنیم و مواد را با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه غذا را با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 مهر 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.