طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از …

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه کشک کدو

طرز پخت کشک کدو تنبل بادمجان مازندرانی خواص کالری نی نی سایت رژیمی یزدی  a  n 

کشک کدو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۸ عدد متوسط
کشک۱ پیمانه
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۶ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کشک و کدو

مرحله اول

برای تهیه کشک کدو کرمانی ابتدا کدوها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و به مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه کدوی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا کدوها را به خوبی سرخ می کنیم و از تابه خارج می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم که این غذا را به صورت رژیمی تهیه کنیم می توانیم کدوها را به صورت بخارپز بپزیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس کدوها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله درب تابه را می گذاریم تا کدوها آب بنیدازند و آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود. در صورت تمایل می توانیم ۲ عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و به صورت خرد شده به تابه اضافه کنیم که سلیقه ای می باشد.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب اضافی کدوها کشیده شد، کدوها را به وسیله گوشتکوب له می کنیم، می توانیم کدوها را داخل غذاساز نیز بریزیم تا کاملا یکدست پوره شوند، سپس مجددا به تابه بازگردانیم. در ادامه مغز گردوها را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه می کنیم و مواد را با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه غذا را با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.