مطالب پیشنهادی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به …

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایده‌ها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیه‌ی سالم اهمیت می‌دهند. ورزشکاران و افرادی که به …

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. تکه‌های مرغ را با مواد طعم‌دهنده …

طرز تهیه حلوا کاراملی کشی خوشمره و مجلسی جنوبی

طرز تهیه حلوا کاراملی

طرز تهیه حلوا کاراملی کشی خوشمزه دسر عربی جنوبی pg h hvhlgd

حلوا کارملی که با نام حلوا تافی هم شناخته می شود یکی از انواع حلواهای خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای کاراملی
آرد¼ پیمانه
شیر خشک قنادی¼ پیمانه
شکر½ پیمانه
کره۷۵ گرم
روغن مایع¼ پیمانه
آب۴۰۰ میلی لیتر
پودر و زعفران دم کردهبه مقدار کافی

دستور پخت حلوای کاراملی

مرحله اول

برای تهیه حلوای کاراملی تافی ابتدا شکر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود و به رنگ کارملی تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم

پس از اینکه شکر به طور کامل تغییر رنگ پیدا کرد، آب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد بجوشند. در این مرحله شکر کمی سفت می شود که با جوشیدن آن مجددا ذوب می شود.

مرحله سوم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و کارامل به غلظت رسید آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در این مرحله کره را به همراه روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس آرد را به همراه شیر خشک به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود و رنگش کاراملی شود، سپس کارامل آب شده که کنار گذاشته بودیم را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا باید صبر کنیم تا حلوا کمی غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد، سپس حلوای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم. برای تزیین این حلوای خوشمزه به سلیقه خود می توانیم از پودر دارچین و مغزیجات استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.