طرز تهیه کتلت لاهیجان خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کتلت لاهیجان خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کتلت لاهیجان کتلت لاهیجان یکی از انواع کتلت های فوق العاده و خوشمزه است که به عنوان غذای سنتی شهر لاهیجان شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه دلمه بادمجان مجلسی و خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه دلمه بادمجان مجلسی و خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های آذربایجان می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله …

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه مرغ لیمویی

طرز تهیه مرغ لیمویی آبدار سرخ شده خوراک در فر بدون فر xvc jidi lvy gdl dd

مرغ لیمویی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۶ عدد
لیمو ترش۱ عدد بزرگ
آب مرغ۱ پیمانه
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
آرد¼ پیمانه
زیره سبز½ قاشق چایخوری
جعفری½ پیمانه
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار کافی

دستور پخت مرغ لیمویی

مرحله اول

برای تهیه مرغ لیمویی مجلسی ابتدا روغن زیتون را به یک تابه مناسب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه فیله های های مرغ را به تابه اضافه می کنیم و دو طرف فیله های را به خوبی سرخ می کنیم تا طلایی شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه سرخ کردن فیله ها به پایان رسیدف انها را کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و آرد ذرت را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه آرد ذرت را کمتر از یک دقیقه تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا آب مرغ را به همراه آب لیمو ترش، زیره سبز و مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه مواد داخل قابلمه را باید به صورت مداوم هم بزنیم تا قوام پیدا کنند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مخلوط آب مرغ و آب لیمو ترش کمی غلیظ شد، فیله های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه لیمو ترش را به صورت حلقه ای نازگ برش می زنیم و به همراه جعفری خرد شده روی فیله های مرغ می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم تا سس به خورد فیله های برود و به خوبی طعم لیمو را جذب کنند. پس از گذشت ۱۰ دقیقه خوراک ما اماده است، آنرا در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi_khebreha
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.