طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش مرغ خورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه از خورش های مجلسی محسوب می شود …

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه علاوه بر اینکه در …

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه بوشهری xvc jidi rgdi jol lvy

قلیه تخم مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
شوید۱۰۰ گرم
گشنیز۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گرد لیمو۱ قاشق چایخوری
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت قلیه تخم مرغ

مرحله اول

برای تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله شوید و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا سبزیجات را هم کمی تفت می دهیم سپس ۵ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات با حرارت ملایم بپزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه سبزیجات پختند، تمرهندی را داخل نصف لیوان آب جوش حل می کنیم و پس از صاف کردن، به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه آرد سفید را داخل نصف لیوان آب سرد حل می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به غذا اضافه می کنیم و در پایان تخم مرغ ها را داخل قلیه می شکنیم. در ادامه  دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها به طور کامل بپزند، سپس قلیه را به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/azin_cook
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.