طرز تهیه سالاد زیتون خوشمزه و مجلسی به روش رژیمی
طرز تهیه سالاد زیتون سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از …
خواص دانه چیا برای مردان، پیشگیری از فشار خون و سکته!
خواص دانه چیا برای مردان دانه چیا، یکی از مغذیترین دانههای شناختهشده در جهان است. این دانه کوچک، که به سرعت محبوبیت خود را در میان علاقمندان به تغذیه سالم افزایش داده …
طرز تهیه به پلو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی قزوینی
طرز تهیه به پلو به پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …
طرز تهیه جوجه کباب تنوری خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای
طرز تهیه جوجه کباب تنوری
جوجه کباب تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
ماست چکیده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
فلفل سبز | ۴ عدد |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
دستور پخت جوجه کباب تنوری
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تنوری خوشمزه ابتدا روغن زیتون را به همراه ماست چکیده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و فلفل قرمز اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
در صورت تمایل می توانیم مقداری زعفران دم کرده هم به مواد اضافه کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم و داخل کاسه حاوی مواد میریزیم، سپس مواد را به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. اگر تمایل دارید جوجه کباب تنوری شما نرم و لذیذتر باشد حتما گوشت مرغ را از شب قبل در مواد طعم دهنده بخوابانید.
مرحله چهارم
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، کاهس حاوی گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمانی که جوجه کباب آماده شد برای گرم شدن فر معطل نشویم.
مرحله پنجم
در این مرحله گوجه فرنگی ها و فلفل سبزها را به صورت مکعبی برای قرار دادن بین قطعات گوشت مرغ خرد می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به سیخ می کشیم. هنگام سیخ کردن گوشت های مرغ، بین هر دو تکه گوشت مرغ یک تکه گوجه فرنگی یا فلفل سبز قرار می دهیم.
مرحله ششم
در ادامه سینی فر را چرب می کنیم و سیخ های جوجه را داخل سینی فر قرار می دهیم، سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کباب آماده شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کباب ها رنگ بگیرد.
- منبع :
- img from instagram.com/cooking.elii