طرز تهیه سالاد آمریکایی خوشمزه و مخصوص به روش نیویورکی
طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی
طرز تهیه جوجه ترش جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با چی …
طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه استانبولی پلو استانبولی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانیم با گوشت …
طرز تهیه سوتی پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت قلقلی
طرز تهیه سوتی پلو با گوشت قلقلی برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و …
طرز تهیه سالاد آمریکایی
سالاد آمریکایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه امریکایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
هویج | ۴ عدد متوسط |
کنسرو نخود فرنگی | ½ پیمانه |
خیارشور | ۲۰۰ گرم |
ماست | ½ پیمانه |
سس مایونز | ½ پیمانه |
ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد امریکایی
مرحله اول
برای تهیه سالاد امریکایی مجلسی ابتدا هویج و سیب زمینی را درون یک کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پس از اینکه هویج و سیب زمینی آبپز شدند، پوست شان را می گیریم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم. در ادامه خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در صورتی که از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنیم، فقط کافیست آنرا آبکشی کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. در صورتی که از نخود فرنگی خام بخواهیم استفاده کنیم باید آنرا درون مخلوط آب جوش و نمک بپزیم تا کاملا نرم شود.
مرحله چهارم
اضافه کردن سیر به این سالاد اختیاری است، در صورتی که طعم سیر را دوست دارید ۲ عدد سیر را کاملا له می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ماست را به همراه سس مایونز به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط سس و ماست اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه سس را به سالاد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با سالاد ترکیب شود.
مرحله ششم
در این مرحله روی درب کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود، سپس سالاد را درون ظرف های سالادخوری یک نفره می ریزیم و با ذرت پخته شده تزیین می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/fariba_arif