طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاهای فوری میان مردم جهان است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. محبوبیت خوراک لوبیا چیتی …

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع خوشمزه و پرطرفدار است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این غذای خوشمزه به چند دلیل از محبوب …

طرز تهیه سالاد آمریکایی

طرز تهیه سالاد والدورف امریکایی با سس مخصوص xvc jidi shghn hlvd hdd

سالاد آمریکایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه امریکایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
هویج۴ عدد متوسط
کنسرو نخود فرنگی½ پیمانه
خیارشور۲۰۰ گرم
ماست½ پیمانه
سس مایونز½ پیمانه
ذرت۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد امریکایی

مرحله اول

برای تهیه سالاد امریکایی مجلسی ابتدا هویج و سیب زمینی را درون یک کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه هویج و سیب زمینی آبپز شدند، پوست شان را می گیریم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم. در ادامه خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

در صورتی که از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنیم، فقط کافیست آنرا آبکشی کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. در صورتی که از نخود فرنگی خام بخواهیم استفاده کنیم باید آنرا درون مخلوط آب جوش و نمک بپزیم تا کاملا نرم شود.

مرحله چهارم

اضافه کردن سیر به این سالاد اختیاری است، در صورتی که طعم سیر را دوست دارید ۲ عدد سیر را کاملا له می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ماست را به همراه سس مایونز به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط سس و ماست اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه سس را به سالاد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با سالاد ترکیب شود.

مرحله ششم

در این مرحله روی درب کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود، سپس سالاد را درون ظرف های سالادخوری یک نفره می ریزیم و با ذرت پخته شده تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fariba_arif
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.