طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی

طرز تهیه سالاد شیرازی به انگلیسی با سرکه تزیین سالاد شیرازی در پیاله و در کاسه با انار xvc jidi shghn advhcd

سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد فصل رژیمی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
خیار سالادی۲ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد متوسط
پیاز سفید۱ عدد متوسط
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد شیرازی

مرحله اول

برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی ابتدا خیارها را می شوییم، سپس سر و ته خیارها را جدا می کنیم و به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم. خیار خرد شده را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم، در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به همین صورت خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. مواد تشکیل دهنده سالاد شیرازی اصیل ایراین فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند و بهتر است مواد دیگری به سالاد اضافه نکنیم.

مرحله سوم

در پایان نعناع خشک را روی تمام مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه داخل آبغوره می ریزیم و پس از اینکه به خوبی ترکیب کردیم به سالاد اضافه می کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 14 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/saalemsaade

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد امتیاز: 17

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.