مطالب پر بازدید
طرز تهیه اردور بادمجان پیش غذای خوشمزه و فوق العاده مجلسی

طرز تهیه اردور بادمجان پیش غذای خوشمزه و فوق العاده مجلسی

طرز تهیه اردور بادمجان اردور ها انواع مختلف دارند که به عنوان یک پیش غذای سبک در کنار غذای اصلی سرو می شوند. اردور بادمجان با استفاده از سبزیجات مختلف و گوشت …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه مندی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مندی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مندی گوشت مندی گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود. این غذای خوشمزه یکی از معروف ترین غذاهای عربی است که می …

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی

طرز تهیه سالاد شیرازی به انگلیسی با سرکه تزیین سالاد شیرازی در پیاله و در کاسه با انار xvc jidi shghn advhcd

سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد فصل رژیمی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
خیار سالادی۲ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد متوسط
پیاز سفید۱ عدد متوسط
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد شیرازی

مرحله اول

برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی ابتدا خیارها را می شوییم، سپس سر و ته خیارها را جدا می کنیم و به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم. خیار خرد شده را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم، در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به همین صورت خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. مواد تشکیل دهنده سالاد شیرازی اصیل ایراین فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند و بهتر است مواد دیگری به سالاد اضافه نکنیم.

مرحله سوم

در پایان نعناع خشک را روی تمام مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه داخل آبغوره می ریزیم و پس از اینکه به خوبی ترکیب کردیم به سالاد اضافه می کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 14 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/saalemsaade
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.