طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای لذیذ و متفاوت برای مهمانی

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان, دستور پخت مرغ و بادمجان مجلسی

دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که ترکیبی از طعم های متفاوت را به ارمغان می‌آورد. این دیپ با استفاده از مرغ، بادمجان، و ادویه‌های خوش عطر تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای میزهای مختلف، اعم از مهمانی‌ها یا شب‌های دورهمی خانوادگی است.

برای تهیه دیپ مرغ و بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها و فلفل‌ها را کبابی کرده، سپس سینه مرغ را با ادویه و پیاز پخته و همه مواد را ساطوری می‌کنیم. مواد خرد شده را با آب لیمو و سس ماست مخلوط کرده و برای طعم دار کردن، سیر، سس خردل، نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. در نهایت، تزئیناتی مانند گردو و پاپریکا تفت داده شده را افزوده و سرو می‌نماییم.

مواد لازم برای 4 نفرمقدار
سینه مرغ1 عدد
سیر3 حبه
لیموترش1/2 عدد
فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه‌ای2 الی 3 عدد
نمک، فلفل سیاه، برگ بوبه مقدار لازم
پیاز1 عدد
بادمجان3 الی 4 عدد
ماست چکیده4 قاشق غذاخوری
سس خردل2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان

مرحله 1: کباب کردن بادمجان و فلفل

ابتدا بادمجان‌ها را شسته، با چاقو چند برش زده و همراه با فلفل‌ها در سینی فر قرار دهید. آن‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کبابی شوند، بپزید.

مرحله 2: پخت مرغ

سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز چهار قاچ شده، برگ بو، نمک و فلفل در قابلمه‌ای قرار دهید. حالا آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ کاملاً پخته شود.

مرحله 3: آماده‌سازی بادمجان و فلفل

پس از پخت، پوست بادمجان‌ها و فلفل‌ها را گرفته و آن‌ها را روی تخته کار به صورت ساطوری خرد کنید تا به شکل پوره درآیند.

مرحله 4: مخلوط کردن مواد

مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به همراه بادمجان و فلفل خرد شده در کاسه‌ای بزرگ مخلوط کنید. آب نصف لیموترش را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله 5: تهیه سس دیپ

در یک کاسه کوچک، ماست چکیده، سیر رنده شده، سس خردل، کمی نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید تا سس یکدستی درست شود.

مرحله 6: اضافه کردن سس به مخلوط مرغ و بادمجان

سس را به مخلوط مرغ، بادمجان و فلفل اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمامی مواد با سس مخلوط شوند.

مرحله 7: تزیین و سرو

دیپ آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید. برای تزیین، می‌توانید کمی روغن زیتون و پودر پاپریکا را روی آن بپاشید. همچنین می‌توانید با گردوی خرد شده و کمی سبزیجات تازه تزیین کنید. حالا دیپ مرغ و بادمجان شما آماده است. نوش جان!

آموزش انواع دیپ:

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد امتیاز: 8

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 1 خرداد 1403

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.