طرز تهیه حلوای سه آرد خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی
طرز تهیه حلوای سه آرد حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی …
طرز تهیه کیش اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه کیش اسفناج کیش ها تقریبا شبیه پای هستند. که خمیر آن بعد از تهیه به طور جدا گانه پخته می شود. سپس از مواد دلخواه پر می شود. کیش اسفناج …
خواص کدو حلوایی برای مردان، افزایش باروری و قدرت جنسی!
خواص کدو حلوایی برای مردان کدو حلوایی، معروف به کدو تنبل، نه تنها به خاطر طعم شیریناش در فصلهای پاییز و زمستان محبوبیت دارد، بلکه سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و …
طرز تهیه بورک تابه ای خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای
طرز تهیه بورک تابه ای
بورک تابه ای یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک تابه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱ لیوان |
آرد | ۱٫۵ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری | ۱ دسته |
سوسیس | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بورک تابه ای
مرحله اول
برای تهیه بورک تابه ای خوشمزه در ابتدای کار سوسیس را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ، شیر و روغن مایع را داخل یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در همین حین مواد را با چنگال یا همزن دستی به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام گلوله های آرد باز شوند.
مرحله سوم
حالا سوسیس و جعفری خرد شده را به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را در حدی که با هم یکدست شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط مواد را درون تابه می ریزیم، سپس روی آنرا با پشت قاشق به صورت یکدست صاف می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و درب آنرا می گذاریم تا یک سمت بورک سرخ شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۷ دقیقه زیر بورک را هر یک دقیقه یک بار بررسی می کنیم، زمانی که زیر بورک طلایی شد، یک بشقاب روی درب تابه قرار داده و بورک را روی آن بر می گردانیم، سپس به صورت برعکس درون تابه قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا سمت دیگر بورک نیز طلایی شود، سپس آنرا از تابه خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت بورک را مانند پیتزا برش زده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- yemek_kelebegi