طرز تهیه شیرینی شاهپسند شیک و مجلسی مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی شاهپسند شیک و مجلسی مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی شاهپسند شیرینی شاهپیند یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه لاوا کیک خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه لاوا کیک خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه لاوا کیک لاوا کیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات و طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته مناسب پذیرایی در مهمانی

طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته مناسب پذیرایی در مهمانی

طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته تارت پاناکوتای رز و پسته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لاکچری بین المللی است که برای مراسم های مهم تهیه می شود، برای …

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بیرجندی طرز تهیه زنجبیلی سنتی طرز تهیه شیرینی زنجبیلی نرم طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با روغن مایع طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با لیوان طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون فر طرز تهیه شیرینی زنجبیلی مشهدی

شیرینی زنجبیلی از قدیمی ترین شیرینی های خاورمیانه است که در میان ایرانیان هم از جایگاه مطلوبی برخودار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی زنجبیلی
آرد قنادی۳ لیوان
پودر قند۲ لیوان
پودر زنجبیل۱ قاشق غذاخوری
روغن جامد۱ لیوان + ۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری پُر
خرفهبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی زنجبیلی ساده در ابتدای کار روغن جامد را به همراه پودر قند درون یک کاسه می ریزیم و با دور تند همزن حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد پوک و رنگشان سفید شود.

مرحله دوم

در این مرحله پودر زنجبیل را به همراه بکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و چند ثانیه مخلوط می کنیم تا فقط مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را الک می کنیم و کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در همین حین مواد را ابتدا با لیسک، سپس با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نچسبد درون کاسه شکل بگیرد. توجه داشته باشید که ممکن است تمام آرد مصرف نشود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا با نوک انگشت ورز می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون سینی فر قرار داده و کمی خرفه روی آن می ریزیم. در ادامه خمیر را کمی فشار می دهیم تا قطرش کم شود.

مرحله ششم

به همین ترتیب تمام خمیر را درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را درون فر قرار داده تا شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان فر را خاموش کرده و اجاره می دهیم شیرینی ها کمی خنک شوند.

مرحله هفتم

این شیرینی بافت بسیار نرمی دارد و اگر هنگام داغ بودن، به آن دست بزنیم خیلی سریع پودر می شود. پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند، سینی را از فر خارج کرده و شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.