طرز تهیه فاهیتا گوشت خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی

طرز تهیه فاهیتا گوشت خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی

طرز تهیه فاهیتا گوشت فاهیتا گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالتی مکزیکی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی مکزیکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه …

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت نان گوزلمه با آرد ذرت یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که اصالت آن به کشور های ترکیه تعلق دارد، برای …

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای خوشمزه و مخصوص با بادمجان

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای خوشمزه و مخصوص با بادمجان

طرز تهیه بلغور پلو بلغور پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه توپک مرغ پنیری

طرز تهیه توپک مرغ پنیری , دستور پخت توپک مرغ پنیری سوخاری

توپک مرغ پنیری یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار خوشمزه سوخاری است که برای پیش غذا در مهمانی ها نیز پیشنهاد می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک مرغ پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا۱ لیوان
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
پودر سوخاری درشت۱ لیوان

طرز تهیه توپک مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه توپک مرغ پنیری خوشمزه در ابتدای کار استخوان ها و قسمت های اضافی سینه مرغ را جدا می کنیم، سپس گوشت مرغ را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به طور کامل میکس می کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله سینه مرغ میکس شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پنیر پیتزای رنده شده را به همراه زعفران و مقداری نمک، فلفل سیاه وز ردچوبه به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را درون کاسه رنده می کنیم.

مرحله سوم

حالا جعفری را به صورت ریز ساطوری می کنیم و به کاسه می افزاییم، سپس مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان پودر سوخاری را درون یک کاسه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم، سپس یک تابه کوچک گود روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که توپک ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

حرارت زیر تابه را خیلی کم می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود، سپس به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و به صورت گرد شکل داده و درون پودر سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل کاور شود.

مرحله ششم

در این مرحله توپک را درون روغن داغ می اندازیم و به صورت یکدست سرخ می کنیم. تمام مواد را به همین صورت آماده کرده و سرخ می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که حتما روغن اضافی توپک ها را بگیرید تا حالت چرب و نرم پیدا نکنند و کریپسی شوند. در نهایت توپک های مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.